Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Brillen Volwassenen

Als wij onze ogen lang en intensief gebruiken, kunnen wij last ondervinden van vermoeide ogen. Lange tijd achtereen lezen of achter een beeldscherm werken zijn bekende boosdoeners. Onze ogen worden dagelijks constant uitgedaagd in deze moderne wereld. 

Een goede bril is meer dan een montuur met twee brillenglazen op sterkte. Juist in hoe jij door die bril kijkt, zit een wereld van verschil. Wij gaan samen met jou op basis van jouw persoonlijkheid, wensen en oogkenmerken op zoek naar een kijkoplossing die het beste bij jou past.

Onderzoeken

Alles begint bij een vakkundige oogmeting of uitgebreid oogonderzoek. Deze zeer persoonlijke meetresultaten zijn essentieel om multifocale brillenglazen zo nauwkeurig mogelijk te slijpen. Dat betekent dat de overgang tussen de verschillende sterktes op de juiste plaats terecht komen, met het juiste verloop. Zo voorkom je dat je hinderlijke schommelingen krijgt als je wisselt van dichtbij lezen naar middenafstand of kijken in de verte.

Wil je weten hoe het met de gezondheid van jouw ogen of die van jouw (kind)eren gesteld is? Dan juichen wij dat alleen maar toe. Wij zien dat als de APK voor ogen. Des te sneller wij eventuele oogproblemen identificeren, hoe meer behandelingsmogelijkheden er zijn. Maak online een afspraak voor een optometrisch screening door één van onze optometristen. 

Maak een afspraak

Multifocale brillen

De hele dag door wissel je dichtbij en veraf kijken razendsnel af. Merk je dat dit je minder goed afgaat? Met behulp van het dragen van een multifocale bril zie je scherp op alle afstanden.

Bekijk

Enkelvoudig brillen

Merk je dat je niet meer scherp ziet? Bijvoorbeeld tijdens het lezen van de krant of de ondertiteling van jouw favoriete serie? 

Bekijk

Beeldscherm
brillen

Heb je een kantoorbaan en/of maak je lange dagen achter de computer? Dan is een beeldschermbril perfect voor jou! 


Bekijk

sportbrillen

Wil je goed zicht tijdens het sporten? Dan is een sportbril (op sterkte) wat jij nodig hebt, want ook tijdens het sporten is scherp zicht belangrijk. 

Bekijk

Zonnebrillen

Wij hebben een ruime collectie zonnebrillen: van stoere tot stijlvolle zonnebrillen en van pilotenbrillen tot cat eye zonnebrillen. 

Bekijk

Leesbrillen

Merk je dat het lezen steeds meer energie kost? Of dat het lastiger wordt om kleine lettertjes te lezen? Dit zijn signalen dat je een leesbril nodig hebt. 

Bekijk

Autobrillen

 In de nacht of bij slechte weersomstandigheden zien mensen soms zo weinig dat ze niet meer de weg op durven. Met een autobril rijd je ontspannender en veiliger.

Bekijk

Zonnebrillen op sterkte

Wist je dat wij bijna iedere zonnebril op sterkte kunnen maken? Daarnaast zijn wij exclusieve dealer van Ray-Ban en Maui-Jim zonnebrillen op sterkte in Duiven en omgeving.

Bekijk

Bifocale brillen

Bifocale glazen zijn meervoudige glazen die over twee sterktes (één voor verziendheid bovenaan en een voor bijziendheid onderaan) beschikken.

Bekijk

Vergoedingen

Bij Van de Wetering Optiek & Optometrie bieden wij in de meeste gevallen de mogelijkheid om de vergoeding die jouw zorgverzekeraar geeft op jouw bril of contactlenzen rechtstreeks voor je te declareren. Je hoeft zelf het bedrag dat jouw zorgmaatschappij vergoedt niet voor te schieten. Bij het afhalen van jouw nieuwe bril of contactlenzen betaal je enkel het verschil.

Meer informatie

B.I.G. Vision® 

Dagelijks zijn onze ogen keihard aan het werk om ons alles goed te laten waarnemen. Dankzij B.I.G. Vision® kan dit met meer comfort en nog scherper zicht in alle lichtomstandigheden. B.I.G. staat voor Biometrisch Intelligente Glazen. Deze nieuwe generatie brillenglazen ondersteunen de ogen op elk moment en bij elke beweging: 250.000 unieke momenten per dag!

Meer informatie

ImpressionIST® 

Om goed te kunnen zien heb je meer nodig dan een prachtig montuur en een paar standaard brillenglazen. Juist het model van het montuur, de vorm van jouw gezicht en de sterkte van de glazen zijn cruciale elementen bij het uitzoeken van een (nieuwe) bril. Om ervoor te zorgen dat je goed kunt blijven zien, hebben wij een speciaal meet- en adviessysteem: de ImpressionIST®.

Met dit 3D-video centreersysteem kunnen wij je van tevoren laten ervaren hoe goed je straks kunt zien. Met de ImpressionIST® kunnen wij waarden zoals afstand van de pupillen, hoogte van de pupillen ten opzichte van onderkant glas, hoornvliesafstand, hellingshoek en de doorbuiging van het montuur perfect meten. Hierdoor krijg je niet alleen een zeer nauwkeurig glasadvies, maar kunnen wij deze glazen ook perfect voor jou op maat maken.

Meer informatie

Shop nu deze merken

Als je graag monturen of zonnebrillen wilt passen van deze mooie merken, maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij Van de Wetering Optiek & Optometrie in Duiven.
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken