Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Brillen Kinderen

De eerste bril voor jouw zoon of dochter is een spannende stap. Dat begrijpen wij als geen ander. Steeds meer kinderen onder de achttien jaar hebben een bril nodig. Een veel voorkomende reden is het langdurig kijken naar verschillende beeldschermen, zoals laptops en mobiele telefoons. Het constant dichtbij kijken zorgt ervoor dat kinderen steeds slechter veraf kunnen zien.

Wij kunnen kinderen van alle leeftijden voorzien van een passende kijkoplossing. Wij hebben kleurrijke, stoere en hippe kinderbrillen in onze collectie opgenomen van merken als BBIG en Vingino Eyewear. Wij zorgen ervoor dat je kind zijn of haar bril met plezier draagt en stralend de winkel uitloopt

Orthoptist

Oogonderzoeken

Van de Wetering Optiek & Optometrie is de enige opticien in Duiven en omgeving die speciaal voor kinderen een orthoptist in het team heeft voor het opmeten van kinderogen en bijbehorende oogzorg. De orthoptist is een paramedicus met een Hbo-diploma die verantwoordelijk is voor een specifiek gedeelte van de oogheelkunde.

Een orthoptist onderzoekt en behandelt op het gebied van scheelzien (strabismus), lui oog (amblyopie), dubbelzien (diplopie), hoofdpijn en leesklachten (asthenope klachten) en oogbewegingsstoornissen. Daarnaast verzorgt de orthoptist oogmetingen bij (jonge) kinderen vanaf 3 jaar. Hierbij onderzoekt de specialist de oogstand, de samenwerking tussen de ogen en de ontwikkeling van het zien. Vanaf 8 jaar kunnen kinderen ook terecht bij de optometrist zij zijn gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen.

Pupillenpakket 

Voor onze kinderen - ‘pupillen’ - willen wij graag het beste. De juiste oogzorg en de leukste brillen. Omdat op jonge leeftijd meer oogzorg nodig is en een oogsterkte snel kan veranderen hebben wij een all-in kinder oogzorgpakket samengesteld die jou als ouder ontzorgd. In dit pakket ontvangt je ‘pupil’ voor een vast maandbedrag ieder jaar een hippe nieuwe kinderbril, onbeperkte oogzorg door onze optometristen en orthoptiste en korting op kindercontactlenzen en -zonnebrillen. Ook is de kinderbril meteen verzekerd tegen schade, verlies en tussentijdse sterktewisselingen.

Bekijk het pupillenpakket

Vergoedingen

Bij Van de Wetering Optiek & Optometrie bieden wij in de meeste gevallen de mogelijkheid om de vergoeding die jouw zorgverzekeraar geeft op jouw bril of contactlenzen rechtstreeks voor je te declareren. Je hoeft zelf het bedrag dat jouw zorg maatschappij vergoedt niet voor te schieten. Bij het afhalen van jouw nieuwe bril of contactlenzen betaal je enkel het verschil. Voor een orthoptie consult is geen verwijzing nodig van de huisarts.

Neem contact op

Myopie glazen

Brillenglazen om de strijd tegen progressieve myopie tegen te gaan. Myopie is een wereldwijd probleem. Als de myopie toeneemt wordt het oog steeds langer waardoor er op latere leeftijd meer risico's ontstaan op oogcomplicaties. Daarom willen we er alles aan doen om de toename van de myopie (bijziendheid) tegen te gaan. Dit kunnen we onder andere doen met speciale brillenglazen zoals de MIYOSMART. 

Lees meer over Myopie

Shop nu deze merken

Als je graag monturen of zonnebrillen wilt passen van deze mooie merken, maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij Van de Wetering Optiek & Optometrie in Duiven.
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken