Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Bbig

Kinderen hebben ook smaak en BBIG stemt haar kinderbrillencollectie dan ook precies af op wat kinderen graag willen dragen. Geen kinderachtig bril, maar een stoere en moderne kinderbril die tegen een stootje kan. De ontwerpers van BBIG kinderbrillen voelen dat feilloos aan en daarmee voldoen BBIG brillen aan alle eisen die aan een kinderbril worden gesteld. 

BBIG kinderbrillen

BBIG brillen zijn ontworpen met oog voor detail en worden van de beste materialen gemaakt. Bovendien zijn de kinderbrillen erg sterk en tegelijkertijd ook flexibel. Buitenspelen, stoeien en rennen moet voor alle kinderen mogelijk zijn zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken dat de bril kapot gaat. BBIG brillen speelt hierop in door brillen te ontwerpen die niet van het gezicht afvallen en gemaakt worden van materiaal dat tegen een stootje kan.

Kinderbrillen Duiven

Van de Wetering Optiek & Optometrie beschikt over een ruim assortiment kinderbrillen van topmerken als BBIG en Vingino Eyewear. Wij hebben vrolijke, kleurrijke en stoere kinderbrillen voor zowel jongens als meisjes. Bij ons vind je kind ongetwijfeld een kinderbril die naar zijn of haar wens is.

Shop nu

Bekijk meer merken...

Aenean lacinia nibh a ipsum commodo placerat. Praesent quis nulla vulputate, vestibulum elit a, condimentum est. Sed hendrerit purus vel nibh consequat
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken