Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Thom Browne

Modeontwerper Thom Browne uit New York laat zich inspireren door artiesten, architecten en kunstenaars uit de jaren ’40, ’50 en ’60. Dit resulteert ieder seizoen weer opnieuw in een stijlvolle collectie monturen. Hij ontwerpt acetaat en titanium frames, al dan wel of niet met lederen of metalen zijkapjes. De collectie zit vol met simplistische ontwerpen die gemaakt worden met de beste materialen en erkend vakmanschap. 

Zonnebrillen van Thom Browne

Ook de zonnebrillen van Thom Browne zijn gedurfd, gewaagd en uitdagend. Je herkent de brillen aan de driekleurige oortip die verwijst naar eenzelfde detail op al zijn kleding-items en schoenen. De kwaliteitsbrillen worden met de hand gemaakt in Japan. Er kan tot wel acht maanden aan een montuur gewerkt worden voordat deze in een winkel terecht komt.

Elegantie en verfijning

Bij Van de Wetering & Optometrie worden wij erg blij van dit brillenmerk. De monturen zijn met veel elegantie en verfijning gemaakt. Als je houdt van klassieke stijlen met een moderne uitstraling is een bril van Thom Browne zeker iets voor jou. Kom gerust langs in onze optiekzaak in Duiven en verwen jezelf met een mooie bril van Thom Browne.

Shop nu

Bekijk meer merken...

Aenean lacinia nibh a ipsum commodo placerat. Praesent quis nulla vulputate, vestibulum elit a, condimentum est. Sed hendrerit purus vel nibh consequat
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken