Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Ray-Ban

Is het tijd voor een nieuwe (zonne)bril? Ray-Ban is het bekendste brillenmerk ter wereld en is een echte trendsetter, zowel op het gebied van zonnebrillen als ook voor correctie- en kinderbrillen. Ray-Ban brengt ieder jaar uitgesproken monturen op de markt waar flexibele en lichte materialen in worden verwerkt, waaronder carbon fiber componenten.

Brillen van Ray-Ban

De prachtige monturen van Ray-Ban beschikken over interessante kleurencombinaties en een stoer uiterlijk. Wij hebben zowel correctie-, kinder- en zonnebrillen in ons assortiment opgenomen. Laat je vooral inspireren door de nieuwste en iconische monturen van Ray-Ban.

Zonnebrillen van Ray-Ban

Ray-Ban is sinds jaar en dag trendsetter als het gaat om zonnebrillen. Ray-Ban vindt haar oorsprong in de Amerikaanse luchtvaart waar zij brillen ontwikkelde voor piloten die steeds hoger en verder moesten gaan vliegen. Door het grote succes is het al snel dit type bril geïntroduceerd bij de consument in 1937. 

Shop nu

Bekijk meer merken...

Aenean lacinia nibh a ipsum commodo placerat. Praesent quis nulla vulputate, vestibulum elit a, condimentum est. Sed hendrerit purus vel nibh consequat
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken