Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Anne et Valentin

Het merk Anne et Valentin dankt haar bestaan aan de dolle dromen van een echtpaar uit Toulouse die brillen ontwerpt die perfect passen bij degene die ze dragen. De monturen van Anne et Valentin zijn uniek in hun soort: van materiaalkeuze tot aan de kleurencombinaties. Dit resulteert dan ook in een montuur met eigen persoonlijkheid.

Anne et Valentin zonnebrillen

Wil jij in de zomer stijlvol genieten van de zon? De ontwerpers van Anne et Valentin maken één van de mooiste en stijlvolste zonnebrillen van de wereld. De focus ligt op kwaliteit, elegantie en karakter. Dit zie je dan ook terug in deze bijzondere zonnebrillen. Met een Anne et Valentin bril probeer je niet op te vallen, maar probeer je opvallend te zijn.

Anne et Valentine bril kopen?

Een montuur uitzoeken is vaak een avontuur. Vooral omdat het montuur bij jou moet passen. Onze ervaren opticiens helpen je graag bij deze zoektocht. Maak online alvast een afspraak voor een oogmeting of bekijk onze webshop om een mooi montuur van Anne et Valentine te scoren.

Shop nu

Bekijk meer merken...

Aenean lacinia nibh a ipsum commodo placerat. Praesent quis nulla vulputate, vestibulum elit a, condimentum est. Sed hendrerit purus vel nibh consequat
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken