Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Maui Jim

Maui Jim is een zonnebrillenmerk waarvan de roots liggen op het zonnige eiland Hawaï. Al sinds 1980 zet Maui Jim zonnige collecties op de brillenmarkt, wat natuurlijk niet zo gek is: als je ergens een zonnebril nodig zult hebben, dan is het wel op Hawaii. De zonnebrillen zijn dan ook van superieure kwaliteit en bieden optimale UV-bescherming.

Zonnebrillen van Maui Jim

Maui Jim zonnebrillen staan wereldwijd bekend om hun verleidelijke stijl, hun elegantie en het ongeëvenaarde vakmanschap dat men verwerkt in deze onweerstaanbare zonnebrillen. Door haar gepatenteerde Polarized Plus2 Lens-technologie biedt Maui Jim het meest heldere zicht ter wereld. Het brillenmerk ontwikkelde een speciaal glas dat niet alleen schittering filtert, maar ook zorgt voor intensere kleuren waardoor je super scherp zicht ervaart. De zonneglazen geven een natuurlijk zicht, waardoor je niet eens merkt dat je een zonnebril draagt.

Maui Jim zonnebril kopen?

Ben jij op zoek naar een nieuwe merkzonnebril? Bij Van de Wetering Optiek & Optometrie, gevestigd in Duiven, hebben wij modieuze zonnebrillen van Maui Jim opgenomen in onze collectie. Zien wij je binnenkort stralen met een nieuwe zonnebril?

Shop nu

Bekijk meer merken...

Aenean lacinia nibh a ipsum commodo placerat. Praesent quis nulla vulputate, vestibulum elit a, condimentum est. Sed hendrerit purus vel nibh consequat
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken