Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Julbo Eyewear

Julbo Eyewear is een prachtig brillenmerk voor echte sport- en outdoorliefhebbers. Julbo ontwerpt sportbrillen voor onder andere watersport, wintersport, wielrennen, hardlopen en bergbeklimmen. De zonnebrillen, die ook verkrijgbaar zijn op sterkte, voorkomen traanogen door de wind, verbeteren het zicht en beschermt je ogen tegen hinderlijke schitteringen.

Sportzonnebrillen van Julbo

De Julbo sportzonnebrillen worden op maat gemaakt in een speciaal, eigen laboratorium in Frankrijk. Hier slijpen, behandelen en monteren vakmensen de technische RX glazen zodat deze perfect passen in het montuur. Het resultaat: super dunne glazen met de beste coatings en gepolijste randen zodat jij als brildrager optimaal zicht en comfort beleeft.

Kinderbrillen van Julbo

Voor sportieve kinderen biedt Julbo Eyewear een ruime collectie kinderzonnebrillen aan. De kleurrijke en oersterke zonnebrillen beschikken over beschermvleugels aan de zijkant. Daarnaast blijft de kinderbril goed zitten op het gezicht door de gebogen poten.

Sportbril van Julbo kopen?

Of je nu een fietser, zeiler, hardloper, bergbeklimmer of wandelaar bent: voor jou is er gegarandeerd een Julbo zonnebril te vinden die perfect op jouw sportieve wensen en ogen aansluit. Bij Van de Wetering Optiek & Optometrie helpen wij je graag als je vragen hebt over sportbrillen of sportglazen. Kom gerust langs of maak van tevoren een afspraak met één van onze specialisten.

Shop nu

Bekijk meer merken...

Aenean lacinia nibh a ipsum commodo placerat. Praesent quis nulla vulputate, vestibulum elit a, condimentum est. Sed hendrerit purus vel nibh consequat
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken