Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Lindberg

De brillen van het Deense brillenmerk Lindberg kenmerken zich door haar minimalistische uitstraling. De scandinavische monturen ogen luxe en hebben een heerlijk draagcomfort. Het motto van het merk “als je iets doet, moet je het goed doen of anders niet” is terug te zien in hun winnende designs die Lindberg de afgelopen jaren op de markt heeft gezet.

Lindberg brillen

Klassieke elegantie en goed doordachte eenvoud in combinatie met innovatie, maatwerk en de beste kwaliteit leiden tot unieke en tijdloze monturen. De monturen van Lindberg zijn gericht op mensen die een statement willen maken op een ingetogen manier. Met behulp van hoogwaardige materialen worden de monturen met de hand afgewerkt tot een unieke bril. Kortom, geen massaproductie komt bij dit merk aan te pas.

Aangename draagcomfort

De monturen van Lindberg zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook erg sterk en flexibel. Daarnaast zijn de monturen lichtgewicht waardoor het dragen van een bril van Lindberg erg comfortabel is.

Shop nu

Bekijk meer merken...

Aenean lacinia nibh a ipsum commodo placerat. Praesent quis nulla vulputate, vestibulum elit a, condimentum est. Sed hendrerit purus vel nibh consequat
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken