Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

ProDesign

De brillen van het Deense brillenmerk ProDesign staan bekend om hun hoogwaardige, klassieke Deense design. De designs van de monturen zijn geprezen en bekroond. De stijl van de monturen is esthetisch, gewaagd en vrolijk en vaak met een verrassende twist. De brillen worden ontworpen met een missie, namelijk het zorgen dat de bril samenwerkt met de gezichtslijnen om een mooi en harmonieus geheel te vormen.

ProDesign brillen

De ProDesign brillen van dit moment hebben een retro-feel met een moderne twist en klassieke details. Qua materiaal heb je de keuze uit titanium, metaal, acetaat en hout. Bijzonder in de collectie zijn de driedimensionale brillenpootjes van bepaalde monturen. Deze maakt de bril speels, gedurfd en geeft het een dynamische uitstraling. Tenslotte houdt ProDesign Denmark ook rekening met het milieu: enkele modellen zijn gemaakt van een innovatief biologisch afbreekbaar acetaat.

Bril van ProDesign kopen?

Wil je een stijlvolle fashion-look met een intelligente uitstraling? Kom de ProDesign brillen bekijken bij Van de Wetering Optiek & Optometrie in Duiven. Onze gediplomeerde opticiens staan voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies.

Shop nu

Bekijk meer merken...

Aenean lacinia nibh a ipsum commodo placerat. Praesent quis nulla vulputate, vestibulum elit a, condimentum est. Sed hendrerit purus vel nibh consequat
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken