Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Mykita

Het Duitse brillenmerk Mykita is opgericht door de ontwerpers die aan de basis stonden van de beroemde brillenstudio ic! Berlin. De bijzondere collecties van dit brillenmerken kenmerken zich door de strakke eenvoud, maar vooral ook door technische vernuftigheid. 

Mykita brillen

Kenmerkend voor de brillen van Mykita zijn de brillenglazen. Deze worden op unieke wijze gemonteerd, waardoor de slanke edelstalen montuur randen in een groef van het glas vallen. Vervolgens wordt de bril in elkaar geklemd en geschoven, waardoor de constructie geen lasnaden of schroeven bevat.

Bril van Mykita kopen?

Ben je op zoek naar een bril met maximale comfort, maar vind je daarnaast ook duurzaamheid belangrijk? Dan is een bril van het merk Mykita een optie. Bij Van de Wetering Optiek & Optometrie vind je een ruime keuze uit diverse monturen van dit jonge brillenmerk. Kom gerust langs of maak online een afspraak.

Shop nu

Bekijk meer merken...

Aenean lacinia nibh a ipsum commodo placerat. Praesent quis nulla vulputate, vestibulum elit a, condimentum est. Sed hendrerit purus vel nibh consequat
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken