Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Contactlenzen

Lenzen mogen dan wel klein zijn: ze kunnen wel van alles zonder dat je ze ziet. De contactlens heeft een enorme sprong gemaakt door verschillende technische ontwikkelingen en zijn daardoor uiterst betrouwbaar en bijzonder comfortabel. Bovendien kan een lens je veel gemak geven in je dagelijks leven, tijdens sporten of als je op vakantie bent. Er is vrijwel altijd een contactlens die bij jou past, ook voor kinderen. Wij zien het als onze missie om voor iedereen die geen bril wil of kan dragen, een goede contactlensoplossing te vinden.

Contactlenzen worden altijd aangemeten door één van onze gediplomeerde optometristen. De specialist verricht een volledig oogheelkundig onderzoek waarna je advies krijgt over welke type lens het beste bij jouw ogen en wensen past. Wij zijn aangesloten bij de vakorganisaties OVN & ANVC, waarmee jij verzekerd bent van grondig vooronderzoek en onafhankelijk advies. Als je eenmaal lenzen hebt, krijg je ook advies over het inzetten en uithalen van jouw lenzen, het reinigen ervan en de benodigde lensvloeistoffen. Ook verzorgen wij periodieke lenscontroles waardoor de gezondheid van jouw ogen en kwaliteit van jouw lenzen gewaarborgd blijft.

Lensplan

Om geheel zorgeloos te kunnen zien, kun je bij ons terecht voor een lensplan. Hierbij ben je voor een vast laag tarief per maand altijd voorzien van lenzen, vloeistof en regelmatige controles door onze optometristen. Wij screenen tegelijkertijd je oog op aandoeningen, zodat je niet alleen fijn lenzen draagt maar ook zeker weet dat jouw ogen helemaal gezond zijn.

Bij aanvang van het lensplan krijg je gratis een correctie bril zodat wij zeker weten dat je naast je lenzen een goede reserve bril in huis hebt. 

Met het lensplan ben je ook voordeliger uit: het zorgt voor een gespreide betaling, zodat je minder hoge kosten hebt als de lenzen vervangen moeten worden. Tevens biedt het de zekerheid dat je altijd voorzien bent van de juiste lenzen ook als er eentje scheurt of kwijt raakt.

Meer informatie

Nachtlenzen

Overdag zorgeloos scherp zien zonder het dragen van een bril of contactlenzen? Er gaat een wereld voor je open met het dragen van nachtlenzen. 

 

Bekijk

Revoir lenzen

Droge ogen en irritatie zijn voortaan verleden tijd met de Revoir-contactlens. Deze nieuwe lens heeft een unieke eigenschap: een vochtreservoir.

 

Bekijk

Zachte lenzen

Niet voor niets de meest gedraagde lens wereldwijd.  Deze lens zit zeer comfortabel en is vriendelijk voor dagelijks gebruik en sporten. De zachtelens is in vele soorten en maten beschikbaar en in bijna alle sterktes.

Bekijk

Multifocaal

DE CONTACTLENS VOOR IEDEREEN BOVEN DE 40! multifocale contactlenzen kun je op alle afstanden scherp zien. De lens bevat voor iedere afstand namelijk een andere sterkte

 

Bekijk

Sclera lenzen

De lens gaat over het hoornvlies heen als een brug daardoor wordt het gevoelige hoornvlies beschermt in een badje van vocht. Deze lens is o.a. geschikt voor mensen met een onregelmatig hoornvlies.

Bekijk

Harde lenzen

Inmiddels worden harde lenzen gemaakt van hoog zuurstofdoorlatend materiaal. Het voordeel van harde lenzen t.o.v zachte lenzen is het scherpe zicht.

 

Bekijk

Myopie remmen

Kinderen en lenzen? Het kan echt!
Speciale myopie management contactlenzen kunnen de sterkte
toename bij kinderen (myopisatie) remmen.

Bekijk

Maand lenzen

De meeste lensdragers gebruiken maandlenzen om scherp te zien. Maandlenzen zijn zachte en comfortabele lenzen die je dertig dagen draagt.

Bekijk

Dag lenzen

Hét ultieme gemak
Je kent ze vast wel; van die momenten dat het dragen van je bril nu eenmaal niet zo praktisch is. Dag lenzen bieden dan een perfecte oplossing.

Bekijk

Medische indicatie

De contactlenzen in deze productlijn hebben specifieke eigenschappen en zijn speciaal ontworpen voor keratoconus, irreguliere cornea's, extreem droge ogen (Sjögren), na een laserbehandeling en na een hoornvlies operatie.

Medische contactlenzen kennen velen uitvoeringen, denk aan speciale vormstabiele lenzen, zachte lenzen of scleralenzen

Meer informatie

Kinderen en contactlenzen

Er heersen veel mythen over het gebruik van lenzen bij kinderen. Gedacht wordt vaak dat het kind eerst uitgegroeid moet zijn voor er over gegaan kan worden op lenzen. Het is echter zo dat er geen leeftijdsgrens zit aan het dragen van contactlenzen.

Sterker nog, lenzen op jonge leeftijd kan zelfs voordelen bieden. Contactlenzen geeft kinderen de vrijheid om speels en actief te kunnen zijn zonder zorgen over het beschadigen van een bril, of last hebben van beslagen of vuile glazen. Soms kan het bij een kind onzekerheden wegnemen over het uiterlijk.

Lees meer over myopie beheersing

Shop nu deze merken

Als je graag monturen of zonnebrillen wilt passen van deze mooie merken, maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij Van de Wetering Optiek & Optometrie in Duiven.
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken