Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Revoir

Een revolutie in haarscherp zien en maximaal draagcomfort

Een revolutie in haarscherp zien en maximaal draagcomfort. Maak kennis met de primeur in contactlenzen: de Revoir-lens met eigen vochtreservoir! Droge ogen en irritatie zijn voortaan verleden tijd met de Revoir-contactlens. Deze nieuwe lens heeft een unieke eigenschap: een vochtreservoir.

 

Hoe werken Revoir lenzen?

Je vult de lens bij het inzetten met vloeistof. Door het vochtreservoir blijft je hoornvlies gedurende de dag gehydrateerd, wat resulteert in uitstekend draagcomfort.

Voor wie?

Droge ogen

Door het unieke traan reservoir is de lens bij uitstek geschikt voor droge ogen, je oog ligt de hele dag in een bad je van vocht hierdoor blijft het hoornvlies gehydrateerd en kunnen we tegelijk de oogfouten opheffen waardoor je ook haarscherp ziet. Revoir lenzen kunnen bij droge ogen absoluut een uitkomst bieden.

Hoge cilinder sterktes

Door dat de Revoir lens vormvast is en nauwelijks beweegt kunnen we een zeer stabiele hoge visus bereiken ondanks hoge afwijkingen van het oog. De revoir lens is daarom ook zeer geschikt voor iedereen die de visus van vormstabiele lenzen willen, maar met het comfort van zachte lenzen. Ook is deze lens geschikt voor diegenen die corneale vormstabiele lenzen niet goed kunnen verdragen. Doordat de lens enkel op de sclera rust en niet op het gevoelige hoornvlies, wordt deze lens als zeer comfortabel ervaren.

Multifocale Revoir lenzen

Het principe van de multifocale Revoir is hetzelfde als van de standaard Revoir lens: het overbrugt het gevoelige hoornvlies en wordt aangemeten op de sclera hierdoor voelt de lens zeer comfortabel aan. Een veel voorkomend probleem is droge ogen dit neemt vaak toe met de leeftijd, dat maakt dat standaart lenzen dragen niet meer lukt. Door dat deze lens zijn eigen vocht reservoir heeft, kunnen we droge ogen oplossen en tevens je oogfouten corrigeren, inclusief de leesondersteuning die nodig is. De revoir lens kan tot maar liefst +2.00D leesadditie. Als je liever geen bril wilt dragen maar lenzen echt niet lukt is deze lens de oplossing voor jou.

Contact

Voordelen


  • Zijn eigen vocht reservoir
  • Zeer scherp zicht ondanks hoge afwijkingen zoals cilinders
  • Perfect voor droge ogen
  • Zeer hoog comfort.
Twijfel? Contact ons!

Expertise

Doordat deze lenzen 14.4 mm groot en vormvast zijn moeten deze optimaal aangepast worden met de juiste hoeveelheid vochtreservoir en mooi passend op het oogwit (sclera) waar ze op rust. Met behulp van een cornea-topograaf en een passet kunnen onze gediplomeerde optometristen deze lens perfect aanpassen. Omdat voor deze lens zeer veel ervaring en kennis nodig zijn, is deze lens bijna nergens anders verkrijgbaar. Wij hebben deze ervaring in huis omdat wij ook veel lenzen op medische indicatie aanpassen zoals sclera lenzen. De aanpastechniek van deze lens komt daarmee overeen. Wij hebben intensief meegewerkt aan de ontwikkeling van deze lens en zijn trots dat wij al zoveel mensen weer blij hebben kunnen maken met contactlenzen.

Twijfel? Contact ons!

Lensplan

Om geheel zorgeloos te kunnen zien, kun je bij ons terecht voor een lensplan. Hierbij ben je voor een vast laag tarief per maand altijd voorzien van lenzen, vloeistof en regelmatige controles door onze optometristen. Wij screenen tegelijkertijd je oog op aandoeningen, zodat je niet alleen fijn lenzen draagt maar ook zeker weet dat jouw ogen helemaal gezond zijn.

Met het lensplan ben je ook voordeliger uit: het zorgt voor een gespreide betaling, zodat je minder hoge kosten hebt als de lenzen vervangen moeten worden. Tevens biedt het de zekerheid dat je altijd voorzien bent van de juiste lenzen ook als er eentje scheurt of kwijt raakt.

Meer informatie
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken