Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Zonnebril

Zonnebrillen zonder en met sterkte 
Geniet je ook zo van de zon op je gezicht? Verwen jezelf met een prachtige nieuwe zonnebril en ga stralend de deur uit. Wij hebben een ruime collectie zonnebrillen: van stoere tot stijlvolle zonnebrillen en van pilotenbrillen tot cat eye zonnebrillen. Al onze zonnebrillen bieden de meest optimale bescherming tegen schadelijk UV-straling. Welke zonnebril staat jou het beste? Van de Wetering Optiek & Optometrie heeft de nieuwste collecties zonnebrillen voor je in huis. Denk aan de modieuze zonnebrillen van topmerken als Tom Ford, Maui Jim, Thom Browne, Julbo, Ray-Ban en vele andere. Laat je vooral inspireren door ons ruime assortiment aan zonnebrillen. Kom eens binnenkijken en shop jouw nieuwe zomerlook.

Het belang van een goede zonnebril
Onze opticiens en optometristen adviseren je om je ogen goed te beschermen tegen de zon, omdat uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat langdurige blootstelling aan UV-straling het risico verhoogt op cataract (staar) en maculadegeneratie. Deze schade is pas merkbaar op latere leeftijd. Door het dragen van een goede zonnebril kan je dit voorkomen.

Zonnebril met CE-markering
Wij verkopen uitsluitend zonnebrillen met een CE-kenteken. Dit is het Europese keurmerk dat toont hoeveel bescherming de brillenglazen bieden. Het cijfer bij het keurmerk (0 tot en met 4) geeft de kleurintensiteit van de glazen weer of de bescherming tegen verblinding. Er zijn vijf categorieën van bescherming van 0 (tot 20 procent absorptie van het licht) tot en met 4 (92-97 procent lichtabsorptie).

Zonneglazen en coatings 

Zonneglazen 

Wist je dat wij bijna iedere zonnebril op sterkte kunnen maken? Daarnaast zijn wij exclusieve dealer van Ray-Ban en Maui-Jim zonnebrillen op sterkte in Duiven en omgeving. Wij bieden naast onze standaard zonneglazen ook gespecialiseerde filters en ontspiegelingen aan.

Mirrorcoating
Iedereen kent ze wel, de zonnebrillen met spiegelglazen waarin je gesprekspartner zichzelf kan bewonderen. Deze glazen met spiegelcoating zijn de laatste jaren erg in trek en worden gezien als trendy. Daarnaast benadrukken spiegelglazen jouw persoonlijke look.

Gepolariseerde glazen
Gepolariseerde glazen, ook wel polarisatiefilters genoemd, zorgen ervoor dat je geen last meer hebt van hinderlijke schittering en reflecterend licht zoals zonlicht op een nat wegdek of wanneer de zon laag aan de horizon staat. In gepolariseerde glazen is het kleurcontrast hoger waardoor je alles in natuurlijke kleuren ziet.

Meekleurende zonneglazen
Meekleurende glazen, ofwel fototrope glazen, zijn de kameleons onder de zonneglazen: de speciale glazen worden donkerder naarmate er meer licht op de brillenglazen valt. De meekleurende glazen passen zich dus continu aan de lichtomstandigheden aan (de intensiteit van UV-licht).

SunContrast glazen
SunContrast glazen: ideaal op het water, in de sneeuw of op de weg. Deze speciale kleurfilters hebben contrastverhogende eigenschappen. Wij bieden diverse SunContrast zonneglazen, waaronder speciale zonneglazen die geschikt zijn voor in het verkeer (SunContrast Drive).

Contact

Zonnebrillen op sterkte

Geniet je ook zo van de zon op je gezicht? Verwen jezelf met een prachtige nieuwe zonnebril op sterkte en ga stralend de deur uit. Wij hebben een ruime collectie zonnebrillen: van stoere tot stijlvolle zonnebrillen en van pilotenbrillen tot cat-eye zonnebrillen. Al onze zonnebrillen bieden de meest optimale bescherming tegen schadelijk Uv-straling.

Meer informatie

Vergoeding

Bij Van de Wetering Optiek & Optometrie bieden wij in de meeste gevallen de mogelijkheid om de vergoeding die jouw zorgverzekeraar geeft op jouw bril of contactlenzen rechtstreeks voor je te declareren. Je hoeft zelf het bedrag dat jouw zorgmaatschappij vergoedt niet voor te schieten. Bij het afhalen van jouw nieuwe bril of contactlenzen betaal je enkel het verschil.

Twijfel? Contact ons!
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken