Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Zonnebril op sterkte

Zonnebrillen zonder en met sterkte 
Geniet je ook zo van de zon op je gezicht? Verwen jezelf met een prachtige nieuwe zonnebril en ga stralend de deur uit. Wij hebben een ruime collectie zonnebrillen: van stoere tot stijlvolle zonnebrillen en van pilotenbrillen tot cat eye zonnebrillen. Al onze zonnebrillen bieden de meest optimale bescherming tegen schadelijk UV-straling. Welke zonnebril staat jou het beste? Wij hebben de nieuwste collecties zonnebrillen voor je in huis. Denk aan de modieuze zonnebrillen van topmerken als Ray-Ban, Tom Ford, Maui Jim, Thom Browne, Julbo, Serengeti en vele andere. Laat je vooral inspireren door ons ruime assortiment aan zonnebrillen. Kom eens binnenkijken en shop jouw nieuwe zomerlook.

Wist je dat wij bijna iedere zonnebril op sterkte kunnen maken? Daarnaast zijn wij exclusieve dealer van Ray-Ban en Maui-Jim zonnebrillen op sterkte in Duiven en omgeving. Wij bieden naast onze standaard zonneglazen ook gespecialiseerde filters en ontspiegelingen aan.

Het belang van een goede zonnebril
Onze opticiens en optometristen adviseren je om je ogen goed te beschermen tegen de zon, omdat uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat langdurige blootstelling aan UV-straling het risico verhoogt op cataract (staar) en maculadegeneratie. Deze schade is pas merkbaar op latere leeftijd. Door het dragen van een goede zonnebril kan je dit voorkomen.

Zonneglazen en coatings 

Mirrorcoating
Iedereen kent ze wel, de zonnebrillen met spiegelglazen waarin je gesprekspartner zichzelf kan bewonderen. Deze glazen met spiegelcoating zijn de laatste jaren erg in trek en worden gezien als trendy. Daarnaast benadrukken spiegelglazen jouw persoonlijke look.

Gepolariseerde glazen
Gepolariseerde glazen, ook wel polarisatiefilters genoemd, zorgen ervoor dat je geen last meer hebt van hinderlijke schittering en reflecterend licht zoals zonlicht op een nat wegdek of wanneer de zon laag aan de horizon staat. In gepolariseerde glazen is het kleurcontrast hoger waardoor je alles in natuurlijke kleuren ziet.

Meekleurende zonneglazen
Meekleurende glazen, ofwel fototrope glazen, zijn de kameleons onder de zonneglazen: de speciale glazen worden donkerder naarmate er meer licht op de brillenglazen valt. De meekleurende glazen passen zich dus continu aan de lichtomstandigheden aan (de intensiteit van UV-licht).

SunContrast glazen
SunContrast glazen: ideaal op het water, in de sneeuw of op de weg. Deze speciale kleurfilters hebben contrastverhogende eigenschappen. Wij bieden diverse SunContrast zonneglazen, waaronder speciale zonneglazen die geschikt zijn voor in het verkeer (SunContrast Drive).

Contact

Online winkelen

Kijk ook eens in onze online winkel; Zonnebrillenopsterkte.nl daar vind je een ruime collectie fashion- en sportzonnebrillen van de volgende merken: Ray-Ban, Oakley, Maui-Jim en Julbo. Of je nu op zoek bent naar een trendy zonnebril of een modieuze merkzonnebril: wij hebben de nieuwste en mooiste zonnebrillen van dit moment. Wij leveren zonnebrillen met originele merkzonneglazen en met diverse coatings (onder andere spiegelcoating en gepolariseerd) 

Opgericht door een erkende opticien

Zonnebrillenopsterkte.nl is opgericht door Van de Wetering Optiek & Optometrie te Duiven. Met ruim 25 jaar ervaring in de optiekbranche kunnen wij inspringen op de landelijk vraag om online je merkzonnebril, indien op sterkte, samen te stellen en bestellen.

Zonnebril online bestellen?

Of je nu op zoek bent naar een zonnebril met ronde glazen, zwarte zonnebrillen, titanium zonnebrillen of transparante zonnebrillen: wij hebben ze allemaal in huis! Bestel eenvoudige online je nieuwe zonnebril bij Zonnebrillenopsterkte.nl.
Zonnebrillenopsterkte.nl

100% tevredenheid

Wij gaan voor 100% tevredenheid bent u ondanks onze zorg en aandacht toch niet helemaal tevreden doordat de bril bijvorbeeld toch niet lekker kijkt of zit. Maak een afspraak of kom langs en wij lossen het voor u op.

Twijfel? Contact ons!
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken