Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Leesbril

Merk je dat het lezen steeds meer energie kost? Of dat het lastiger wordt om kleine lettertjes te lezen? Dit zijn signalen dat je een leesbril nodig hebt. Een goede leesbril op sterkte biedt comfort en is volledig afgestemd op jouw kijkgedrag. De sterkte van je leesbril is afhankelijk van de correctie die jouw ogen nodig hebben.

Voor wie is een leesbril?
Hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het is om objecten van dichtbij scherp te zien. Dit heeft te maken met een verminderde elasticiteit van de ooglens. Dit begint rond je veertigste en stabiliseert rond de leeftijd van 65. Dit wordt ook wel ouderdomsverziendheid genoemd. Een leesbril op sterkte vangt het tekort aan eigen sterkte op voor de korte afstand, waardoor je objecten van dichtbij weer scherp kunt zien.

Omschrijving probleem

Leesbril op maat
Ieder mens en ieder paar ogen is uniek. Een kant-en-klare leesbril die je overal kunt kopen biedt niet voor iedereen de juiste kijkoplossing. Weinig mensen hebben voor beide ogen dezelfde leessterkte nodig. Ook de optische kwaliteit van de glazen, de ontspiegeling en krasvaste laag maken het verschil. Een standaard leesbril kan op de lange termijn oogklachten veroorzaken, bijvoorbeeld vermoeide en branderige ogen. Wij raden je aan om je ogen eerst op te meten bij ons. Aan de hand van de meetgegevens maken wij jouw leesbril op maat met de juiste correctie.

Trendy leesbrillen 
Bij Van de Wetering Optiek & Optometrie kan je altijd terecht voor een leesbril: van modern tot klassiek. Wij maken de leesbrillen altijd op maat en voorzien ze van goede kwaliteit glazen. Kortom: je vindt bij ons ongetwijfeld een leesbril die bij jou past.

Computerbril
De computerbril, ook wel beeldschermbril genoemd, zou je ook wel als een super leesbril kunnen zien. De speciale glazen in dit type bril geven je meer flexibiliteit op verschillende leesafstanden.

Leesbril nodig?
Wil je er zeker van zijn of je een leesbril nodig hebt? Kom gerust langs voor een oogmeting met één van onze opticiens of optometristen. Onze specialisten meten je ogen op en voorzien je van persoonlijk advies

Contact

Vergoeding

Bij Van de Wetering Optiek & Optometrie bieden wij in de meeste gevallen de mogelijkheid om de vergoeding die jouw zorgverzekeraar geeft op jouw bril of contactlenzen rechtstreeks voor je te declareren. Je hoeft zelf het bedrag dat jouw zorgmaatschappij vergoedt niet voor te schieten. Bij het afhalen van jouw nieuwe bril of contactlenzen betaal je enkel het verschil.

Neem contact op

100% tevredenheid

Wij gaan voor 100% tevredenheid bent u ondanks onze zorg en aandacht toch niet helemaal tevreden doordat de bril bijvorbeeld toch niet lekker kijkt of zit. Maak een afspraak of kom langs en wij lossen het voor u op.

Twijfel? Contact ons!
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken