Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

ImpressionIST®

Om goed te kunnen zien heb je meer nodig dan een prachtig montuur en een paar standaard brillenglazen. Juist het model van het montuur, de vorm van jouw gezicht en de sterkte van de glazen zijn cruciale elementen bij het uitzoeken van een (nieuwe) bril. Om ervoor te zorgen dat je goed kunt blijven zien, hebben wij een speciaal meet- en adviessysteem: de ImpressionIST®.

3D-video oogmeting

Met dit 3D-video centreersysteem kunnen wij je van tevoren laten ervaren hoe goed je straks kunt zien. Met de ImpressionIST® kunnen wij waarden zoals afstand van de pupillen, hoogte van de pupillen ten opzichte van onderkant glas, hoornvliesafstand, hellingshoek en de doorbuiging van het montuur perfect meten. Hierdoor krijg je niet alleen een zeer nauwkeurig glasadvies, maar kunnen wij deze glazen ook perfect voor jou op maat maken.

Oogmeting in Duiven

Zien wij je binnenkort bij Van de Wetering Optiek & Optometrie voor een 3D-video oogmeting? Of wil je meer informatie over deze vorm van een oogmeting? Maak online een afspraak voor een oogcontrole of kom langs in onze optiek in Duiven. Onze oogspecialisten vertellen je graag meer over deze moderne oogmeting met behulp van de ImpressionIST® van Rodenstock.

Neem contact op
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken