Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Autobrillen

Mensen die veel tijd op de weg doorbrengen, kennen de uitdagingen die de ogen moeten overwinnen: wisselende lichtomstandigheden, verblinding door koplampen en reflecterende rijbanen. In de nacht of bij slechte weersomstandigheden zien mensen soms zo weinig dat ze niet meer de weg op durven. Met een autobril rijd je ontspannender en veiliger.

Veilig rijden en vertrouwen zijn onlosmakelijk verbonden met goed zicht - dit geldt des te meer voor brildragers achter het stuur. Onze BIG vision glazen zorgen ervoor dat je altijd haarscherp ziet en minder last hebt van verblindende effecten. Daarnaast kan je beter afstanden bij het parkeren en inhalen inschatten.

Beter nachtzicht 

Beter nachtzicht 

Hoe donkerder het wordt, hoe meer ons zicht eronder te lijden heeft. Veel automobilisten voelen zich minder prettig bij het rijden in het donker. Als de helderheid afneemt, kan dat het gezichtsvermogen belemmeren en worden de pupillen groter. Dit kan voor onscherp zicht en irritaties zorgen. Onze oplossing: een bril met BIG vision glazen en evt een geelfilter voor verbetering van contrast.

Voordelen van een autobril:

  • Haarscherp en contrastrijk zicht (ook in slechte lichtomstandigheden)
  • Verminderde verblindende effecten (speciale brillen glascoating)
  • Stofafstotend en gemakkelijk te reinigen
  • Goed ruimtelijk zicht

Bril voor in de auto 

Ondervind je problemen met jouw zicht tijdens het autorijden? Of wil je meer informatie over het dragen van een autobril? Bezoek onze optiek in Duiven en laat je adviseren door één van onze opticiens of optometristen. Aan de hand van innovatieve technologieën worden brillenglazen gemaakt die perfect op jouw ogen afgestemd zijn.

Lees meer over BIG Vision

Vergoeding

Bij Van de Wetering Optiek & Optometrie bieden wij in de meeste gevallen de mogelijkheid om de vergoeding die jouw zorgverzekeraar geeft op jouw bril of contactlenzen rechtstreeks voor je te declareren. Je hoeft zelf het bedrag dat jouw zorg maatschappij vergoedt niet voor te schieten. Bij het afhalen van jouw nieuwe bril of contactlenzen betaal je enkel het verschil.

Neem contact op

100% tevredenheid

Wij gaan voor 100% tevredenheid bent u ondanks onze zorg en aandacht toch niet helemaal tevreden doordat de bril bijvoorbeeld toch niet lekker kijkt of zit. Maak een afspraak of kom langs en wij lossen het voor u op.

Twijfel? Contact ons!
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken