Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Sportbril

Sportbrillen

Wil je goed zicht tijdens het sporten? Dan is een sportbril (op sterkte) wat jij nodig hebt, want ook tijdens het sporten is scherp zicht belangrijk. Van de Wetering Optiek & Optometrie beschikt over een ruim aanbod sportbrillen, fietsbrillen en skibrillen. Voor iedere sportieveling is er een sportbril.

Wat is een sportbril?

Een bril dragen tijdens het sporten is geen overbodige luxe. Een gewone (zonne)bril kan snel vallen en barsten. Ook het ontdoen van moddervlekken op de bril blijkt een flinke klus te zijn. Een sportbril is hier tegen bestand en biedt jouw ogen extra bescherming tegen de zon, wind, insecten en stof. Daarnaast beschikken sportbrillen over een breder gezichtsveld. Dit is belangrijk omdat je scherp zicht wilt vanuit iedere hoek.

Sportbril of fietsbril op sterkte 

Alle sportbrillen kunnen uitgerust worden met glazen op sterkte. Of je nu een professioneel of amateur sporter bent: een goede sportbril op sterkte is voor iedere brildrager onmisbaar. Zeker door de hoge snelheden en wisselende lichtomstandigheden maakt dat de juiste sportbril een essentieel onderdeel vormt van je sportuitrusting. Onze opticiens voorzien je graag van een sportbril van onbreekbare glazen op sterkte zodat je zorgeloos kunt sporten.

Voordelen van een sportbril:

  • Scherp zicht tijdens het sporten
  • Montuur en glazen zijn sterker, lichter en flexibeler
  • Onbreekbare glazen (eventueel op sterkte)
  • Diverse mogelijkheden van glazen (gepolariseerde of meekleurende glazen)

Omschrijving probleem

Sportzonnebrillen 

Ben je vooral buiten sportief bezig? Een sportzonnebril is dan een echte musthave. De UV-straling van de zon kunnen je ogen beschadigen. Door het dragen van een sportzonnebril worden je ogen optimaal beschermt. Hierdoor kun je je helemaal focussen op het sporten en leveren van topprestaties.

Gespecialiseerd in sportbrillen

Van de Wetering Optiek & Optometrie beschikt over een ruime collectie sportbrillen en sportzonnebrillen van het brillenmerk Julbo Eyewear. Met behulp van een oogmeting controleert onze opticien of optometrist de sterkte en de conditie van je ogen en bespreekt met jou je wensen om te komen tot jouw ideale sportbril. Kom gerust langs in onze optiek in Duiven en haal meer uit je sportprestaties. Bekijk ook eens onze partner Zonnebrillenopsterkte.nl

Contact

Vergoeding

Bij Van de Wetering Optiek & Optometrie bieden wij in de meeste gevallen de mogelijkheid om de vergoeding die jouw zorgverzekeraar geeft op jouw bril of contactlenzen rechtstreeks voor je te declareren. Je hoeft zelf het bedrag dat jouw zorgmaatschappij vergoedt niet voor te schieten. Bij het afhalen van jouw nieuwe bril of contactlenzen betaal je enkel het verschil

Neem contact op

100% tevredenheid

Wij gaan voor 100% tevredenheid bent u ondanks onze zorg en aandacht toch niet helemaal tevreden doordat de bril bijvorbeeld toch niet lekker kijkt of zit. Maak een afspraak of kom langs en wij lossen het voor u op.

Twijfel? Contact ons!
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken