Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Bifocale brillen

Als je een bril hebt om veraf goed te kunnen zien en een losse leesbril is dat vaak niet heel praktisch, doordat je telkens moet wisselen van bril wanneer je van veraf naar dichtbij moet kijken of andersom. In somige gevallen kunnen de hersenen moeilijk wennen aan een multifocale bril (dit komt vaker voor op latere leeftijd). Bi-focale glazen bieden dan de oplossing.

 

Bifocale glazen zijn meervoudige glazen die over twee sterktes; één voor verziendheid (veraf kijken) bovenaan en een voor bijziendheid (nabij kijken) onderaan beschikken.

Contact

Bifocale glazen

Bifocale glazen hebben een duidelijke scheidingslijn of kromming op het glas. Afhankelijk van jouw ogen en levensstijl onderzoekt één van onze optometristen of bifocale glazen voor jou geschikt zijn. Bifocale glazen zijn niet geschikt als je veel achter een beeldscherm zit. Je kunt enkel met deze glazen goed nabij kijken 40 cm en veraf.  

Bril met bifocale glazen kopen 

Bij Van de Wetering Optiek & Optometrie kun je zowel voor bifocale glazen, als multifocale glazen op maat kiezen. Wil je meer informatie over bifocale glazen? Kom gerust langs in onze optiek in Duiven en laat je vrijblijvend informeren over de verschillende soorten glazen door één van onze specialisten.

Lees meer over Multifocale brillen

Vergoeding

Bij Van de Wetering Optiek & Optometrie bieden wij in de meeste gevallen de mogelijkheid om de vergoeding die jouw zorgverzekeraar geeft op jouw bril of contactlenzen rechtstreeks voor je te declareren. Je hoeft zelf het bedrag dat jouw zorgmaatschappij vergoedt niet voor te schieten. Bij het afhalen van jouw nieuwe bril of contactlenzen betaal je enkel het verschil.

Neem contact op

100% tevredenheid

Wij gaan voor 100% tevredenheid bent u ondanks onze zorg en aandacht toch niet helemaal tevreden doordat de bril bijvorbeeld toch niet lekker kijkt of zit. Maak een afspraak of kom langs en wij lossen het voor u op.

Twijfel? Contact ons!
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken