Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Blogs

Ervaren contactlensspecialist

Gezocht! Ervaren contactlensspecialist ‘met oog voor detail’

Wat wij je te bieden hebben:

Van de Wetering Optiek & Optometrie staat in de regio bekend om haar diepgaande expertise en warme klantbenadering. Wij bieden een breed scala aan oogzorgdiensten, van de nieuwste in contactlens technologie tot uitgebreide optometrische oogzorg. Door onze jarenlange ervaring die ons team heeft opgedaan in medische settingen en in de industrie zorgt ervoor dat wij een gespecialiseerde contactlenspraktijk voeren met een breed scala een contactlenzen. Onze nauwe samenwerking met zowel huisartsen als oogartsen biedt diepgang en uitdaging in jouw onderzoek en het aanmetingen van contactlenzen.

Wat vragen we van jou: 

Als contactlensspecialist bij Van de Wetering ben je een belangrijke schakel van onze persoonlijke oogzorg. Je passie voor ooggezondheid stelt je in staat om elke klant een op maat gemaakte service te bieden. Met jouw expertise in contactlenzen - zowel commercieel als medisch - help je klanten van alle leeftijden aan de beste visuele oplossingen. Jouw rol is cruciaal in het verbinden van onze klanten met de nieuwste producten en technologieën in de lenszorg, en je werkt nauw samen met optometristen en ziekenhuizen om een integrale aanpak van oogzorg te garanderen.

Functie-eisen

•⁠ ⁠Gepassioneerde contactlensspecialist met ervaring in commerciële als medische contactlenzen (of affiniteit en aspiratie jezelf hierin te ontwikkelen.)

•⁠ ⁠Afgestudeerd als contactlensspecialist, met een duidelijke focus op voortdurende professionele ontwikkeling.

•⁠ ⁠Uitstekende communicatieve vaardigheden; je bent in staat om complexe informatie eenvoudig en begrijpelijk te maken voor onze klanten.

•⁠ ⁠Creatief in het vinden van oplossingen en stressbestendig.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf al als onze nieuwe contactlensspecialist? Wij ontmoeten je graag! Stuur je CV en motivatie naar koen@vdwoptiek.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie Contactlensspecialist’.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Contact

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en zoek je een leuke baan op een uitdagende werkplek? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je CV en motivatie naar: koen@vdwoptiek.nl onder vermelding van sollicitatie optometrist of sollicitatie contactlensspecialist.

Van de Wetering Optiek & Optometrie
Pastoriestraat 7
6921 BX Duiven
0316 - 26 89 09
info@vdwoptiek.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Laatste blogs...

Ontdek het laatste nieuws, de hipste brillentrends en onze acties.

Shop nu deze merken

Als je graag monturen of zonnebrillen wilt passen van deze mooie merken, maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij Van de Wetering Optiek & Optometrie in Duiven.
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken