Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Chloé

Met trots hebben wij sinds kort het brillenmerk Chloé toegevoegd aan onze collectie. Het Franse modemerk Chloé staat bekend om het combineren van Japanse accenten met een Gallische flair. Je vindt vooral ultra-vrouwelijke ontwerpen met romantische en bohemian details terug in de monturen. De monturen van Chloé zijn geschikt voor elke gelegenheid, waardoor iedere modebewuste vrouw graag een montuur van Chloé op haar neus wilt hebben.

Monturen voor stijlvolle vrouwen

Het moderne ontwerp van Chloé symboliseert de vrijgevochten vrouw; modern, sterk en verfijnd. Het merk kiest voor lichtgewicht frames, iconische versieringen en verschillende materialen. De robuustheid van een metalen montuur wordt verlicht door de kleur en de vorm. Chloé gebruikt een mix van iconische elementen in de collectie, zoals zachte materialen en ronde, retro en oversized vormen.

Chloé bril kopen?

Het merk Chloé staat voor vrouwelijkheid. Dat zie je duidelijk terugkomen in hun nieuwe collectie brillen. Kan jij niet wachten om met je eigen ogen een Chloé montuur te bewonderen en te passen? Wacht dan niet te lang en kom langs in onze optiek en optometrie in Duiven. Wij helpen je graag bij jouw zoektocht naar een nieuwe bril.

Shop nu

Bekijk meer merken...

Aenean lacinia nibh a ipsum commodo placerat. Praesent quis nulla vulputate, vestibulum elit a, condimentum est. Sed hendrerit purus vel nibh consequat
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken