Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Blogs

Ambacht en Vakmanschap: Wij Slijpen Liever Zelf de Brillenglazen Handmatig

Inleiding:

Hallo, ik ben Erwin, opticien en gepassioneerd liefhebber van brillen. Ik nodig je graag uit om meer te ontdekken over ons vakmanschap bij Van de Wetering. Bij binnenkomst in onze winkel bevind je je meteen in ons werkplaats, waar ambacht en kwaliteit samenkomen. Maar waarom kiezen wij ervoor om brillenglazen zelf te slijpen?

1. Ambacht als hart van de Winkel:

Bij ons is de werkplaat geen verborgen plek; het vormt juist het kloppende hart van onze winkel. Hier wordt ambacht niet achter gesloten deuren bedreven, maar openlijk tentoongesteld. Klanten kunnen het slijpproces van dichtbij ervaren en de zorg en aandacht zien die we in elk paar brillenglazen steken.

2. Kant-en-Klaar bestellen vs. zelf slijpen op onze slijpmachine:

In een wereld waar kant-en-klaar geslepen brillenglazen overheersen, maken wij bewuste keuzes. We laten de glazen als grote ronde schijf komen, ondanks de extra arbeidsuren die hierin gaan zitten. Waarom? Omdat dit ons in staat stelt om de bril te transformeren van een functioneel hulpmiddel naar een waar kunstwerkje.

3. De kracht van het inslijpen:

Het inslijpproces is een delicaat proces tussen precisie en creativiteit. Moderne technologieën kunnen veel, maar ons vakmanschap voegt een menselijk tintje toe dat de essentie van perfectie vastlegt. We gaan uitdagingen niet uit de weg, maar omarmen ze, zoals bij het slijpen van uitdagende oogsterktes en of complexe monturen.

4. Aandacht voor Detail:

Bij ons draait alles om aandacht voor detail. We nemen de tijd om ervoor te zorgen dat zelfs de glazen met hoge sterktes mooi in het montuur passen. Ook besteden we extra aandacht aan de curve van de bril, zodat de glazen perfect meelopen met de kromming van het montuur. En als het op boren en groeven aankomt, laten we niets aan het toeval over - we doen het zelf voor het mooiste eindresultaat.

5. Unieke Brillen, uniek vakmanschap:

Het eindresultaat spreekt boekdelen. Laat enkele van onze meest unieke brillen schitteren - creaties die verder gaan dan de mogelijkheden van standaard geproduceerde brillen. Elk paar glazen dat onze werkplaats verlaat, krijgt oprechte aandacht en toewijding.

Video hoe het glas voor een bril wordt geslepen.

Conclusie:

In een wereld van massaproductie en gestandaardiseerde brillen blijven wij trouw aan ons ambacht. Ons eigen inslijpproces is geen compromis; maar aandacht voor individualiteit. Ik nodig je uit om niet alleen onze brillen te zien, maar ook het vakmanschap te ervaren.

Met vriendelijke groeten,

Erwin

Opticien (optiek manager)

Contact

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en zoek je een leuke baan op een uitdagende werkplek? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je CV en motivatie naar: koen@vdwoptiek.nl onder vermelding van sollicitatie optometrist of sollicitatie contactlensspecialist.

Van de Wetering Optiek & Optometrie
Pastoriestraat 7
6921 BX Duiven
0316 - 26 89 09
info@vdwoptiek.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Laatste blogs...

Ontdek het laatste nieuws, de hipste brillentrends en onze acties.

Shop nu deze merken

Als je graag monturen of zonnebrillen wilt passen van deze mooie merken, maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij Van de Wetering Optiek & Optometrie in Duiven.
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken