Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Blogs

Ray-Ban Reversed: Een gwaagde look in een vertrouwd jasje

Als het gaat om iconische merken in de wereld van zonnebrillen, staat Ray-Ban al lang aan de top. Al sinds de oprichting in 1936 heeft het merk een onmiskenbare stempel gedrukt op de modewereld. Van klassiekers zoals de Aviator en de Wayfarer tot modernere ontwerpen, Ray-Ban blijft de norm bepalen voor stijl en kwaliteit. In de wereld van zonnebrillen zijn innovatie en evolutie van cruciaal belang om relevant te blijven, en Ray-Ban bewijst dit opnieuw met hun opvallende nieuwe collectie: de Ray-Ban Reversed Collection.

De Ray-Ban Reversed Collection is een gedurfde stap voorwaarts in de evolutie van zonnebrillen. Het is een verzameling van iconische Ray-Ban-stijlen met een twist - letterlijk. Het kenmerkende element van deze collectie is de omgekeerde constructie, waarbij de traditionele opbouw van het frame wordt omgedraaid. Dit resulteert in een uniek en intrigerend ontwerp dat direct de aandacht trekt.

Ray-Ban Reversed Aviator

Het kenmerkende glas van de Reversed collectie

Het concept van omgekeerde zonnebrillen is ongetwijfeld gedurfd te noemen. Het daagt de conventionele normen van brillenontwerp uit en daagt de kijker uit om anders te denken over wat mogelijk is. Maar Ray-Ban zou Ray-Ban niet zijn als ze niet perfect in staat waren geweest om deze gedurfde visie tot leven te brengen met vakmanschap en stijl. Een coole look met omgedraaide glazen, maar in een vertrouwd Ray-Ban jasje. De glazen hebben een "curve" naar binnen toe, maar zijn zeer comfortabel.

Een van de meest opvallende aspecten van de Ray-Ban Reversed Collection is het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap. Zoals bij alle Ray-Ban-producten zijn de zonnebrillen in deze collectie vervaardigd met aandacht voor detail en kwaliteit. Elk frame voelt solide en duurzaam aan, en de lenzen bieden de perfecte combinatie van helderheid en bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

Wat de stijl betreft, biedt de Ray-Ban Reversed Collection een scala aan opties die aansluiten bij verschillende smaken en voorkeuren. Van de tijdloze Aviator tot de retro-chique Wayfarer, elk montuur in deze collectie is een statement op zich. Het omgekeerde ontwerp van het glas voegt een element van verrassing toe aan deze klassieke stijlen, waardoor ze een eigentijdse uitstraling krijgen die perfect past bij de mode van vandaag.

Een van de meest intrigerende aspecten van de Ray-Ban Reversed Collection is de manier waarop het speelt met perceptie en verwachtingen. Het omgekeerde ontwerp zorgt ervoor dat mensen twee keer moeten kijken om te begrijpen wat ze zien. Dit creëert een fascinerende dynamiek waarbij de zonnebrillen niet alleen functionele accessoires zijn, maar ook gespreksstarters en modestatements.

Babette & Niels van Team van de Wetering met twee modellen uit de Reversed collectie

Een ander interessant aspect van de Ray-Ban Reversed Collection is de manier waarop het merk erin slaagt om traditie en innovatie te verenigen. Aan de ene kant blijft Ray-Ban trouw aan zijn erfgoed van tijdloos design en vakmanschap. Aan de andere kant omarmt het merk ook vernieuwing en experimentatie, wat resulteert in een collectie die zowel vertrouwd als verrassend is.

Het succes van de Ray-Ban Reversed Collection is een testament van de kracht van innovatie in de modewereld. Het laat zien dat zelfs een merk met zo'n rijke geschiedenis en iconische status als Ray-Ban nog steeds in staat is om te verrassen en te vernieuwen. Deze collectie is niet alleen een viering van de creativiteit en het vakmanschap van Ray-Ban, maar ook een uitnodiging aan iedereen om de grenzen van mode en design te verleggen.

In een wereld waarin trends komen en gaan, blijft Ray-Ban een constante factor. Met de Ray-Ban Reversed Collection bewijst het merk opnieuw dat het niet bang is om buiten de lijntjes te kleuren en nieuwe paden te verkennen. Deze collectie is een eerbetoon aan het verleden, het heden en de toekomst van Ray-Ban, en een herinnering aan de tijdloze kracht van innovatie in de modewereld.

Kortom, de Ray-Ban Reversed Collection is veel meer dan alleen een verzameling zonnebrillen. Het is een symbool van creativiteit, durf en visie. Het herdefinieert wat mogelijk is in de wereld van zonnebrillen en nodigt iedereen uit om deel uit te maken van deze opwindende revolutie in brillenontwerp. Met deze collectie bewijst Ray-Ban opnieuw dat het merk niet alleen de tand des tijds kan doorstaan, maar er ook in slaagt om voortdurend te evolueren en te innoveren.

Contact

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en zoek je een leuke baan op een uitdagende werkplek? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je CV en motivatie naar: koen@vdwoptiek.nl onder vermelding van sollicitatie optometrist of sollicitatie contactlensspecialist.

Van de Wetering Optiek & Optometrie
Pastoriestraat 7
6921 BX Duiven
0316 - 26 89 09
info@vdwoptiek.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Laatste blogs...

Ontdek het laatste nieuws, de hipste brillentrends en onze acties.

Shop nu deze merken

Als je graag monturen of zonnebrillen wilt passen van deze mooie merken, maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij Van de Wetering Optiek & Optometrie in Duiven.
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken