Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Blogs

Pluggerz: Gehoorbescherming op maat voor iedereen

Welkom bij Van de Wetering Optiek in Duiven, waar we niet alleen om uw zicht geven, maar ook om uw gehoor! Wij begrijpen dat elk individu unieke behoeften heeft als het gaat om gehoorbescherming, en daarom zijn wij trots om Pluggerz in ons assortiment te hebben. In deze blog willen we niet alleen de geweldige producten van Pluggerz bespreken, maar ook enkele persoonlijke ervaringen delen van ons team en hun families. Zo krijgt u een beter idee van hoe deze producten in het dagelijks leven worden gebruikt.

Een Breed Assortiment voor Diverse Behoeften

Pluggerz biedt een breed assortiment aan gehoorbeschermingsproducten, elk ontworpen met een specifiek doel en gebruiksscenario in gedachten. Hieronder bespreken we enkele van hun populairste producten en hun toepassingen, met persoonlijke verhalen van ons team.

1. Pluggerz Music:

Muziekliefhebbers, concertgangers en festivalgangers willen genieten van hun favoriete bands en artiesten zonder hun gehoor te beschadigen. Pluggerz Music oordoppen zijn speciaal ontworpen om de geluidskwaliteit te behouden terwijl schadelijke decibelniveaus worden verminderd. Veel van ons team, zoals Elien en Babette, houden ook wel van een festival en gebruiken deze daarom voor festivalletjes. "Ik wil kunnen genieten van de muziek zonder me zorgen te maken over mijn gehoor," zegt Elien. "Met Pluggerz Music weet ik dat ik beschermd ben zonder dat de muziekbeleving vermindert."

2. Pluggerz Travel:

Voor reizigers die regelmatig met het vliegtuig reizen, kan het geluidsniveau in de cabine storend en vermoeiend zijn. Pluggerz Travel oordoppen helpen het geluid te dempen en drukverschillen te verminderen, wat leidt tot een comfortabelere reiservaring. Hoewel we momenteel geen frequente vliegers in ons team hebben, krijgen we vaak positieve feedback van klanten die deze oordoppen tijdens hun reizen hebben gebruikt.

3. Pluggerz Sleep:

Een goede nachtrust is essentieel voor onze gezondheid en welzijn. Pluggerz Sleep oordoppen zijn ontworpen om storende geluiden zoals snurken en verkeersgeluiden te blokkeren, waardoor je in alle rust kunt slapen. Koen, eigenaar is een lichte slaper en zweert bij deze oordoppen. "Ik werd vaak wakker van het minste geluid," vertelt Koen. "Met Pluggerz Sleep slaap ik veel beter en word ik uitgerust wakker."

4. Pluggerz Work:

Werken in lawaaierige omgevingen zoals bouwplaatsen of fabrieken vereist effectieve gehoorbescherming. Pluggerz Work oordoppen bieden een hoge mate van geluidsdemping en zijn duurzaam genoeg om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik in zware omstandigheden. Onze klant John, die in de bouw werkt, heeft ons laten weten dat deze oordoppen een wereld van verschil maken in zijn dagelijkse werk.

5. Pluggerz Swim:

Voor zwemmers die last hebben van water in hun oren of gevoelig zijn voor oorinfecties, bieden Pluggerz Swim oordoppen een uitstekende oplossing. Deze oordoppen houden water buiten terwijl ze comfortabel blijven zitten, zodat je zonder zorgen kunt genieten van het zwemmen. De jongste zoon van Koen en Elien draagt deze oordoppen tijdens het zwemmen omdat hij snel oorontstekingen krijgt. "Sinds hij Pluggerz Swim gebruikt, heeft hij veel minder last van oorproblemen," zegt Elien.

Het Belang van Gehoorbescherming

Gehoorbeschadiging is een groeiend probleem in onze moderne samenleving. Blootstelling aan harde geluiden kan leiden tot permanente gehoorschade, zoals tinnitus of gehoorverlies. Het gebruik van effectieve gehoorbescherming is daarom cruciaal om je gehoor te behouden en toekomstige problemen te voorkomen. Pluggerz speelt een belangrijke rol in het bevorderen van bewustzijn over het belang van gehoorbescherming. Door innovatieve en comfortabele oplossingen te bieden, maakt het merk het gemakkelijker voor mensen om hun gehoor te beschermen zonder concessies te doen aan hun levensstijl of comfort.

Op Maat Gemaakte Oplossingen

Naast hun standaard producten biedt Pluggerz ook op maat gemaakte gehoorbeschermingsoplossingen. Deze worden speciaal vervaardigd om perfect in je oren te passen, wat zorgt voor maximale effectiviteit en comfort. Maak een afspraak bij onze audicien Emiel voor een perfect op maat gemaakte oplossing. "De op maat gemaakte oordoppen zitten perfect en beschermen mijn gehoor terwijl ik mijn passie kan blijven volgen," zegt Niels, onze marketingman die DJ is in het weekend. "Ze maken echt een groot verschil."

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, speelt Pluggerz ook in op de behoefte aan milieuvriendelijke oplossingen. Het merk werkt aan het minimaliseren van de impact op het milieu door duurzame materialen te gebruiken en producten te ontwikkelen die lang meegaan. Door te kiezen voor herbruikbare oordoppen in plaats van wegwerpproducten, draag je bij aan het verminderen van afval en het beschermen van het milieu.

Conclusie

Bij Van de Wetering Optiek in Duiven geloven we in het belang van goede gehoorbescherming en zijn we trots om Pluggerz aan te bieden. Of je nu een festivalganger bent zoals Elien en Babette, een lichte slaper zoals Koen, een DJ zoals Niels, of een jonge zwemmer zoals de zoon van Koen en Elien, Pluggerz heeft de perfecte oplossing voor jou. Bezoek ons in de winkel om de verschillende opties te bekijken en ontdek hoe Pluggerz je kan helpen je gehoor te beschermen zonder concessies te doen aan comfort en plezier. Maak een afspraak met onze audicien Emiel voor op maat gemaakte oordoppen, zodat je kunt genieten van maximaal comfort en bescherming. Investeer in je gehoor met Pluggerz, en geniet van een toekomst vol helder geluid!

Contact

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en zoek je een leuke baan op een uitdagende werkplek? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je CV en motivatie naar: koen@vdwoptiek.nl onder vermelding van sollicitatie optometrist of sollicitatie contactlensspecialist.

Van de Wetering Optiek & Optometrie
Pastoriestraat 7
6921 BX Duiven
0316 - 26 89 09
info@vdwoptiek.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Laatste blogs...

Ontdek het laatste nieuws, de hipste brillentrends en onze acties.

Shop nu deze merken

Als je graag monturen of zonnebrillen wilt passen van deze mooie merken, maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij Van de Wetering Optiek & Optometrie in Duiven.
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken