Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Blogs

Ontdek Woody's Brillen, Uniek, Eigenzinnig en Duurzaam!

Hey daar! We zijn super blij dat je ons bezoekt om meer te weten te komen over de geweldige wereld van Woody's Brillen. Bij van de Wetering draait alles om het vinden van de perfecte bril die past bij jouw stijl, en Woody's is een merk dat we echt graag met je delen. Laten we eens kijken waarom Woody's zo speciaal is!

Design. Made in Barcelona: Hier Gebeurt het!

Bij Woody's wordt elke bril met veel liefde en creativiteit gemaakt. Het team in Barcelona, een bruisende stad vol leven, haalt inspiratie uit de nieuwste trends om brillen te maken die er echt uitspringen. Van het eerste idee tot wanneer de bril op je neus zit, voel je de energie van Barcelona in elke bril.

Kwaliteit in Elk Detail: Topkwaliteit, Gewoonweg Goed Gemaakt!

De brillen zijn als kleine kunstwerkjes! Ze doorlopen meer dan 100 stappen om ervoor te zorgen dat elke bril gewoon geweldig is. Perfect voor mensen met een scherp oog voor detail. De brillen worden handmatig samengesteld, perfect gepolijst en ze passen een speciale bak techniek toe wat de bril extra sterk maakt! Dus niet alleen ziet je bril er mooi uit, maar hij gaat ook nog eens superlang mee!

Het Verhaal van Woody's: Een Droom die Werkelijkheid Werd!

Hier komt het gave deel! In 2013 begon Woody's als een droom om anders te zijn. Josep Dosta, de oprichter, kreeg het idee tijdens het wakeskaten en begon brillen te maken van oude skateboardstukjes. En nu? Nu is Woody's wereldwijd bekend! Het begon allemaal met passie en nu dragen mensen over de hele wereld Woody’s brillen.

Duurzaamheid: Samen Zorgen voor Onze Toekomst!

Bij Woody's vinden ze onze planeet belangrijk. Daarom gebruiken ze slimme en groene oplossingen. Voor 40% van de Woody’s brillen gebruiken ze Bio-acetaat en Gerecycled Acetaat. Ze gebruiken natuurlijke pigmenten zonder schadelijke chemicaliën.

Woody's brillen zijn meer dan alleen stijlvolle mode-accessoires; ze vertegenwoordigen een levensstijl, een visie op een zoektocht naar jouw unieke zelf. Of je nu houdt van design, kwaliteit, of gewoon een geweldige bril zoekt, bij van de Wetering hebben we het allemaal! Ontdek nu de wereld van Woody's, waar brillen niet zomaar brillen zijn, maar een avontuur op zich!

Contact

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en zoek je een leuke baan op een uitdagende werkplek? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je CV en motivatie naar: koen@vdwoptiek.nl onder vermelding van sollicitatie optometrist of sollicitatie contactlensspecialist.

Van de Wetering Optiek & Optometrie
Pastoriestraat 7
6921 BX Duiven
0316 - 26 89 09
info@vdwoptiek.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Laatste blogs...

Ontdek het laatste nieuws, de hipste brillentrends en onze acties.

Shop nu deze merken

Als je graag monturen of zonnebrillen wilt passen van deze mooie merken, maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij Van de Wetering Optiek & Optometrie in Duiven.
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken