Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Woodys

Ontdek de unieke wereld van Woodys, het brillenmerk dat speciaal is gemaakt voor degenen die net zo uniek zijn als hun monturen!

Bij Woodys draait alles om het doorbreken van de mainstream en het omarmen van een wereld vol boeiende verhalen en karakters. Het ontwerpteam, gevestigd in het bruisende Barcelona, laat zich inspireren door de nieuwste trends en zet deze om in opwindende monturen die doordrenkt zijn met authenticiteit. Van concept tot productie streven ze ernaar om frames te maken die jouw individualiteit weerspiegelen.

Wij weten dat het allemaal in de details zit. De monturen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, met aandacht voor ongelooflijke details zoals gravures die teruggaan naar onze oorsprong, unieke of gefreesde eindstukken en met de hand gepolijste volumes. Elk frame is een exclusief kunstwerk op zich.

En laten we het hebben over kleur en verfijning! Onze focus ligt op het creëren van elegante en verfijnde combinaties die jouw uitstraling verbeteren. Denk aan prachtige structuren, transparanties en doorschijnende kleuren die resulteren in monturen die simpelweg ongeëvenaard zijn.

Woodys, waar stijl en individualiteit samenkomen in de perfecte bril voor jou. Ontdek de unieke wereld van Woodys en laat ons je adviseren naar de mooiste bril die jouw persoonlijkheid laat stralen!

Shop nu

Bekijk meer merken...

Aenean lacinia nibh a ipsum commodo placerat. Praesent quis nulla vulputate, vestibulum elit a, condimentum est. Sed hendrerit purus vel nibh consequat
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken