Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Vulkan

Van de Wetering Optiek en Optometrie heeft onlangs haar collectie brillen voor kinderen en jongeren uitgebreid met de prachtige collecties van Vulkan. Verwacht kleurrijke designs met een desiger look, die altijd het beste in jouw kind naar boven halen.

Kinderbrillen voor smalle gezichten

Vulkan kinderbrillen staan bekend om hun kwaliteitsmonturen voor kinderen en jongvolwassenen. De designers richten zich onder andere op het produceren van monturen voor jongens en meisjes met een kleiner gezicht en/of kleinere ogen. Zeg dus ‘vaarwel’ tegen brillen die nét niet prettig op de neus vallen en verwelkom een pasvorm waar echt iedereen gelukkig van wordt.

Kinderbril van Vulkan kopen?

Is jouw zoon of dochter een echte avonturier in hart en nieren en is hij of zij graag buiten de deur te vinden? Van de Wetering Optiek en Optometrie heeft een gave collectie met kinderbrillen voor jouw kid(s) samengesteld. Komen jullie snel eens kijken in onze winkel in Duiven? Onze opticiens geven áltijd een persoonlijk advies op maat en zijn daarnaast gespecialiseerd in kinderbrillen en -ogen.

Shop nu

Bekijk meer merken...

Aenean lacinia nibh a ipsum commodo placerat. Praesent quis nulla vulputate, vestibulum elit a, condimentum est. Sed hendrerit purus vel nibh consequat
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken