Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Vingino Eyewear

Vingino Eyewear focust zich met hun trendy brillencollectie speciaal op kinderen en tieners. Voor jouw zoon en/of dochter is het net zo belangrijk om er leuk uit te zien als voor jezelf. Met een kinderbril van Vingino gaat dat zeker lukken. De Vingino kinderbrillen zijn zowel voor jongens als meisjes geschikt. Ga voor een stoere look, kleurrijk of toch een klassiek montuur: Vingino has it all! Vooral knalkleuren en monturen met printjes zijn erg aanwezig in de collecties van Vingino Eyewear. Ten slotte worden de kinderbrillen van Vingino Eyewear geleverd in een mooie en stevige brillenkoker.

Kinderbrillen van Vingino

De ontwerpers van de Vingino kinderbrillen zijn het over één ding unaniem eens: kinderen moeten de ruimte krijgen om kind te zijn. Met die gedachtegang zijn de monturen van het kindermerk dusdanig ontworpen zodat ze hier perfect op aansluiten. Denk aan sterke brillen die tegen een stootje kunnen en flexibele monturen die zich aanpassen aan de vorm van het gezicht van jouw zoon en/of dochter.

Kinderbrillen kopen in Duiven

Goed zien is voor iedereen belangrijk maar zeker voor kinderen. Ben je op zoek naar een hippe, leuke of stoere bril voor jouw zoon of dochter? Bij Van de Wetering Optiek & Optometrie hebben wij de mooiste kinderbrillen geselecteerd. Kom gerust langs of maak online een afspraak.

Shop nu

Bekijk meer merken...

Aenean lacinia nibh a ipsum commodo placerat. Praesent quis nulla vulputate, vestibulum elit a, condimentum est. Sed hendrerit purus vel nibh consequat
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken