Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Scotch & Soda

Scotch & Soda is een van oorsprong Nederlands kledingmerk die bekend staat om haar trendy kledinglijnen en accessoires. Het modemerk is niet bang voor clashende prints en onverwachte combinaties. Sinds kort heeft Scotch & Soda ook monturen en zonnebrillen en die zijn zo leuk dat wij ze direct opgenomen hebben in ons assortiment. Verwacht monturen waar jaren ‘70 elementen en zachte tinten moeiteloos samenkomen, maar dan met een moderne insteek.

Scotch & Soda brillen en zonnebrillen

Het merk Scotch & Soda ontwerpt al jaren de meest edgy, authentieke kleding. Dat is dan ook precies waar het merk voor staat: het uiten van jezelf door middel van kleding, accessoires en nu ook brillen en zonnebrillen. Het label blijft continu zoeken naar inspiratiebronnen voor hun unieke stijl. De monturen uit hun collectie lopen enorm uiteen. Zo hebben zij monturen met een tortoise (landschildpad) printje, maar ook gouden monturen zijn terug te vinden in hun collectie.

Monturen voor dames en heren

Wil je weten of er een montuur van Scotch & Soda voor jou bij zit? Kijk eens rond bij Van de Wetering Optiek & Optometrie in Duiven als je op zoek bent naar een bril van Scotch & Soda. Wij hebben nu ook een Scotch & Soda etalage ingericht met deze prachtige monturen.

Shop nu

Bekijk meer merken...

Aenean lacinia nibh a ipsum commodo placerat. Praesent quis nulla vulputate, vestibulum elit a, condimentum est. Sed hendrerit purus vel nibh consequat
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken