Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Oakley

Oakley is al jarenlang een begrip in de brillenindustrie. Ze blinken uit in de sportbrillen, maar maken ook hele mooie fashionbrillen. Oakley is in 1975 opgericht door Jim Jannard, ook wel de ‘mad scientist’ genoemd. Het merk Oakley is vernoemd naar zijn gelijknamige hond. Het doel van Jannard was om producten te ontwikkelen voor topatleten die tot het uiterste willen gaan.

Fietsbrillen van Oakley

Oakley fietsbrillen zijn erg populair bij racefietsers en mountainbikers. De fietsbrillen van Oakley zijn van topkwaliteit en beschermen je ogen tegen zon, insecten, modder en alles wat je maar tijdens je fietstocht tegenkomt. De fietsbrillen van Oakley onderscheiden zich door een opvallende look en veel keuzemogelijkheden. De Oakley fietsbrillen zijn zo populair dat ook veel professionele wielrenners er graag mee fietsen, waaronder Mathieu van der Poel.

Waarom kiezen voor Oakley brilmontuur?

Een montuur van Oakley wordt gekenmerkt door de keuze voor lichtgewicht monturen, aanpasbare neuspads en pootjes die niet veel druk achter de oren zetten. Zo ben je verzekerd van een optimaal comfort en perfecte pasvorm. Om aan ieders wensen te voldoen, streven de ontwerpers van Oakley naar een goede balans tussen functionaliteit en design.

Sportieve monturen van Oakley

Ben je op zoek naar een montuur waarmee je een sportief avontuur kunt beleven? Of naar een stoer montuur dat bij alles past? Kom langs bij Van de Wetering Optiek en Optometrie om een fietsbril van Oakley uit te zoeken. Onze specialisten adviseren je graag welke bril het beste bij jou past.

Shop nu

Bekijk meer merken...

Aenean lacinia nibh a ipsum commodo placerat. Praesent quis nulla vulputate, vestibulum elit a, condimentum est. Sed hendrerit purus vel nibh consequat
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken