Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Matsuda

Wie zoekt naar opvallende monturen met verfrissende kleuren en materialen, is bij het brillenmerk Matsuda aan het juiste adres. Dit Japanse merk springt namelijk in het oog vanwege de gedurfde combinaties die de designers maken. Ieder montuur heeft wel een gewaagde pasvorm, een unieke kleur of een subtiel gouden of zilveren detail.

Klassieke brilmonturen met de hand gemaakt

De ontwerpers van Matsuda combineren klassieke brilmonturen met de laatste trends op vlak van accessoires, wat zorgt voor prachtige designs die je met plezier draagt. Matsuda is bovendien een brillenmerk dat veel waarde hecht aan vakmanschap. Daarom worden alle brillen van dit merk volledig met de hand gemaakt. De ontwerpers van de brillen leggen hun hart en ziel in ieder design en zorgen er vervolgens voor dat elk montuur met liefde wordt gemaakt.

Een bril van Matsuda kopen?

Ben je op zoek naar een speciale bril met Japanse perfectie? Maak bij ons kennis met de indrukwekkende collectie van Matsuda en ontdek de tijdloze designs van dit merk. Kom naar Van de Wetering Optiek en Optometrie in Duiven en laat je verrassen. Probeer in ieder geval een exemplaar als je in onze winkel bent.

Shop nu

Bekijk meer merken...

Aenean lacinia nibh a ipsum commodo placerat. Praesent quis nulla vulputate, vestibulum elit a, condimentum est. Sed hendrerit purus vel nibh consequat
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken