Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Gucci

De zonnebrillen van Gucci worden letterlijk gezien door hun typische kosmopolitisch stijl. Het merk benadert de mode namelijk op een moderne, romantische en eclectische manier zoals geen ander dat kan. Inmiddels zijn de opvallende monturen - die al sinds 1997 de collectie verrijken - niet meer weg te denken uit het modebeeld. Het modehuis werd in 1921 opgericht door de Italiaanse ontwerper Guccio in Florence. Hij wist als geen ander hoe je luxe vertaalt naar hedendaagse mode.

Geïnspireerd op de jaren 80

De monturen van Gucci doen denken aan de silhouetten en kleuren van de jaren 80. In dit decennium kwam het materialisme op en dat was goed terug te zien in de mode en accessoires. Je herkent een bril van Gucci daarnaast aan de fluorescerende tinten en levendige kleuren. Het dragen van een zonnebril van Gucci staat gelijk aan een opvallende uitstraling!

Gucci zonnebril kopen

Vind jij dat een zonnebril best een luxueus mag zijn? Ga dan voor een montuur van het brillenmerk Gucci. In onze collectie vind je verschillende, modieuze Gucci zonnebrillen voor dames en heren. De opvallende monturen met kleurrijke glazen raken nooit uit de mode. Wij staan graag voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies.

Shop nu

Bekijk meer merken...

Aenean lacinia nibh a ipsum commodo placerat. Praesent quis nulla vulputate, vestibulum elit a, condimentum est. Sed hendrerit purus vel nibh consequat
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken