Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Cutler and Gross

Cutler and Gross: Waar Britse Elegantie en Italiaanse Ambacht Samenkomen

In het hart van Londen, de stad die bekend staat om zijn verfijnde smaak en tijdloze stijl, werd in 1969 een merk geboren dat de wereld van eyewear zou transformeren: Cutler and Gross. Dit Britse merk heeft sindsdien een iconische status bereikt, en niet zonder reden. Laten we eens dieper ingaan op wat Cutler and Gross zo bijzonder maakt.

Ambachtelijk Polijstwerk:

Een van de kenmerken die Cutler and Gross uniek maakt, is het ambachtelijke polijstwerk dat hun acetaat brillen ondergaan. Met maar liefst 100 uur zorgvuldig polijsten, wordt elk paar behandeld als een kunstwerk. Dit is mogelijk dankzij het gebruik van hoogwaardig acetaat uit Italië. Deze speciale polijsttechniek, die gebruik maakt van naaldhout en klei uit Scandinavië, resulteert in een ongeëvenaarde textuur - dik, zacht en absurd mooi glanzend. Een ervaring die je meteen voelt wanneer je een paar Cutler and Gross-brillen vasthoudt.

Italiaans Vakmanschap met Scandinavisch Accent:

De reis van een Cutler and Gross-bril gaat verder in Italië, waar vakmanschap tot in de perfectie wordt toegepast. Het samenspel van Britse esthetiek en Italiaans vakmanschap creëert een unieke harmonie die elk montuur een tijdloze uitstraling geeft.

Gedragen door Iconen:

Cutler and Gross hebben de gezichten van filmsterren en rocklegendes gesierd. Van Johnny Depp tot Grace Jones, de brillen van dit merk hebben een prominente plaats veroverd op de neuzen van enkele van 's werelds meest invloedrijke persoonlijkheden. Het is de ultieme keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een accessoire dat niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt.

Conclusie:

In de wereld van brillen is Cutler and Gross veel meer dan een merk; het is een symbool van tijdloze elegantie en ongekende ambacht. Met zijn oorsprong in Londen, het gebruik van hoogwaardig acetaat en het verfijnde Italiaanse vakmanschap, is elke bril een kunstwerk op zich. Gedragen door iconen, geliefd door fashionista's, Cutler and Gross blijft de norm bepalen voor wat echt luxueuze eyewear zou moeten zijn.

Shop nu

Bekijk meer merken...

Aenean lacinia nibh a ipsum commodo placerat. Praesent quis nulla vulputate, vestibulum elit a, condimentum est. Sed hendrerit purus vel nibh consequat
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken