Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Blogs

Zonnebrillentrends

De vijf zonnebrillentrends van 2023

De laatste jaren is het gebruik van een goede zonnebril steeds belangrijker geworden, niet alleen ‘er goed uitzien’, maar ook ‘goed zien’ is essentieel. Daarbij staat het belang van een goede bescherming van de ogen voorop. Ben je benieuwd naar de zonnebrillentrends van dit seizoen? Laat je dan vooral inspireren en bereid je voor op een heerlijk voorjaar en zomer!

Cat-eye zonnebril

De cat-eye behoort samen met bijvoorbeeld de pilotenbril tot de meest iconische bril modellen. Ze zijn tegelijkertijd elegant en sexy. Mede daarom zijn ze gelief in films en artiesten maken ze soms deel van hun imago. Natuurlijk hebben wij altijd een mooie collectie met meer en minder uitgesproken cat-eye modellen van verschillende topmerken in huis.

Zonnebril met een transparant montuur

Weleens een transparant montuur overwogen? Misschien niet de eerste optie wanneer je aan een nieuwe zonnebril denkt maar niet voor niets hebben bijna. Alle brillenmerken transparante modellen in de collectie. Een transparante montuur met licht-getinte glazen in bijvoorbeeld blauw of roze waardoor een prachtig modeaccessoire ontstaat.

Zonnebril met spiegelglas

Lekker om jezelf heen turen terwijl andere mensen niet zien waar je heen kijkt. De lens met spiegelcoating werkt als een eenrichtingsspiegel. Creëer supersnel een stoere look voor deze zomer met een zonnebril met spiegelglas.

Pilotenlook zonnebril

De pilotenbril is niet weg te slaan uit het modebeeld. Ook dit seizoen zijn er weer diverse mooie en tijdloze pilotenbrillen uitgebracht.

Pastelkleurige zonnebril

Deze lente en zomer duiken de pastelkleuren in kleding en het interieur op, en jawel ook bij de zonnebrillen. Keuze uit mintgroen of juist zachtroze, je raakt al snel in lente-/ zomersferen met een zonnebril zoals deze op. Een ander voordeel is dat het heel goed te combineren is met veel outfits. 

Zonnebrillen van Rodenstock

De zonnebrillen van Rodenstock zijn meer dan alleen een stijlvolle accessoire om de perfecte look te creëren volgens de laatste trends. Ze zijn een absolute musthave in de stad, op het strand of tijdens het sporten en de zonnebril is natuurlijk onmisbaar om jouw ogen optimaal tegen de zon te beschermen.

Contact

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en zoek je een leuke baan op een uitdagende werkplek? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je CV en motivatie naar: koen@vdwoptiek.nl onder vermelding van sollicitatie optometrist of sollicitatie contactlensspecialist.

Van de Wetering Optiek & Optometrie
Pastoriestraat 7
6921 BX Duiven
0316 - 26 89 09
info@vdwoptiek.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Laatste blogs...

Ontdek het laatste nieuws, de hipste brillentrends en onze acties.

Shop nu deze merken

Als je graag monturen of zonnebrillen wilt passen van deze mooie merken, maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij Van de Wetering Optiek & Optometrie in Duiven.
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken