Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Blogs

Per 1 juli: Audiologie

Groot nieuws bij Van de Wetering Optiek en Optometrie! We zijn verheugd om aan te kondigen dat we vanaf 1 juli een gloednieuwe afdeling audiologie lanceren. Ja, je leest het goed - we gaan ons niet alleen richten op het scherpstellen van jouw zicht, maar we gaan ook jouw gehoor een handje helpen om optimaal te kunnen horen.

Met dezelfde toewijding aan hoogwaardige service en uitmuntende kwaliteit die je van ons gewend bent, gaan we nu ook mensen bijstaan bij gehoorproblemen. Of je nu worstelt met het vangen van subtiele geluiden of je hebt behoefte aan een betere gehoorbescherming, onze deskundige audicien staat klaar om jou te helpen.

Het beste nieuws? Je hoeft niet eens te wachten tot 1 juli om een afspraak te maken. Vanaf vandaag kun je al een afspraak plannen via onze website.

Dus, of je nu een nieuwe bril nodig hebt of je wilt je gehoor laten checken, bij Van de Wetering staan we klaar om jou te ondersteunen op weg naar een helder zicht én kristalhelder gehoor.

Uw audicien in Duiven en de wijde omgeving, welkom bij van de Wetering Audiologie!

Audiologie afspraak plannen

DD slash MM slash JJJJ
Hier kunt u uw voorkeur aangeven. Let wel: Een voorkeur wil niet per definitie zeggen dat dit uw afspraakdatum is. Onze officemanager neemt contact met u op om de datum definitief in te plannen.
DD slash MM slash JJJJ
Hier kunt u uw voorkeur aangeven. Let wel: Een voorkeur wil niet per definitie zeggen dat dit uw afspraakdatum is. Onze officemanager neemt contact met u op om de datum definitief in te plannen.
Contact

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en zoek je een leuke baan op een uitdagende werkplek? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je CV en motivatie naar: koen@vdwoptiek.nl onder vermelding van sollicitatie optometrist of sollicitatie contactlensspecialist.

Van de Wetering Optiek & Optometrie
Pastoriestraat 7
6921 BX Duiven
0316 - 26 89 09
info@vdwoptiek.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Laatste blogs...

Ontdek het laatste nieuws, de hipste brillentrends en onze acties.

Shop nu deze merken

Als je graag monturen of zonnebrillen wilt passen van deze mooie merken, maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij Van de Wetering Optiek & Optometrie in Duiven.
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken