Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Ons verhaal

Van de Wetering Optiek & Optometrie is al 30 jaar een begrip Duiven en omstreken. Professionele oogzorg staat bij ons voorop! Wij hebben een hoog niveau van service en expertise. Omliggende gemeenten zoals Westervoort en Zevenaar weten de weg naar van de Wetering optiek en optometrie ook steeds beter te vinden.

Wij werken in een schitterend nieuw pand met een ruime en moderne opzet. Wij nemen tijd en aandacht voor onze klanten en zorgen voor de best mogelijk kijkoplossingen op het gebied van optometrie, orthoptie en contactlenszorg.

EVEN VOORSTELLEN

Ons team optometristen en opticiens staat 6 dagen per week voor je klaar. Enthousiast en gedreven bieden wij je graag goede, laagdrempelige oogzorg en advies.

Waarom kiest u voor Van de Wetering:

 

  • professionele oogzorg: gedegen ervaring in onderzoek
  • optimale oogzorg voor kinderen: orthoptiste in eigen huis
  • advies en klachtenbehandeling
  • hoog kennisniveau en voortdurende na- en bijscholing
  • uitgebreid assortiment brillen: trendy, tijdloos, modieus, stijlvol, minimalistisch of juist extravagant
  • dé contactlensspecialist van Duiven en omgeving
  • ruim assortiment zonnebrillen met merken als Ray-Ban, Maui Jim & Thom Browne
  • kwaliteit en service pur sang
  • team met deskundige optometristen en opticiens - uniek in de regio

Het team

KOEN EN ELIEN

Eigenaren, optometristen en contactlensspecialisten

Koen en Elien kennen elkaar al sinds de middel­bare school. Ze verloren elkaar even uit het oog, maar kwamen elkaar toevallig weer tegen bij de opleiding Optometrie aan de Hogeschool Utrecht. Naast de klik die ze al hadden, deelden ze nu ook passie voor oogzorg.

Na hun opleiding hebben Koen en Elien zich in verschillende ziekenhuizen en contactlens­praktijken gespecialiseerd. Ook heeft Elien meer dan 8 jaar scholing en cursussen gegeven in het aanmeten van specialty contactlenzen, ook over de landsgrenzen.

Nu wonen ze met hun drie jonge jongens in Arnhem en staan ze aan het roer van het top team optometristen en opticiens. Gezamenlijk bieden zij je met veel plezier professionele oogzorg en de nieuwste oogmode.

FLORIS

Onze marketing- communicatie professional

Deze gedreven jonge ondernemer is onlangs afgestudeerd aan de opleiding Small Business. Floris vervult achter de schermen een grote rol in de ontwikkeling en marketing van onze nieuwe webshop Zonnebrillenopsterkte.nl.

JOLIJN

Onze orthoptist

Jolijn is moeder van twee jonge zoontjes. Ze is werkzaam als orthoptist in het Rijnstate Ziekenhuis en op woensdag bij Van de Wetering Optiek & Optometrie. Tijdens haar werk vindt ze het belangrijk een veilige omgeving te creëren en kindgericht te werken. Maar ook volwassenen met problemen in de samenwerking van de ogen kunnen bij haar terecht. Ze vindt het heerlijk om haar vrije tijd met haar gezin door te brengen en gaat er vaak op uit.

ERWIN, LILY, MARTIN EN LAURA

Onze opticiens

Onze rots in de branding: Erwin is floor- manager en zorgt voor orde en structuur in ons optiekbedrijf. Zijn jarenlange ervaring in gerenommeerde optiekbedrijven en zijn achtergrond in hospitality maken hem ‘the man for the job’.

Lily is onlangs afgestudeerd als opticien en is de moeder van Shane. Deze fijne collega met oog voor styling draagt zorg voor passend montuuradvies.

Laura is opticien met veel ken nis op gebied van optometrie en contactlenzen. In de werkplaats is zij gespecialiseerd in het maken en repareren van bijzondere brillen.

Opticien Martin is net vader geworden van een prachtige dochter. Hij woont in Duiven en gaat zijn werk bij ons combineren met de opleiding optometrie.

NADIA, CONSTANCE, NINA EN SHANE

Onze optometristen

Je kent ze vast al vanwege een bezoekje aan onze winkel of aan de oogpoli’s in een van de omliggende ziekenhuizen.

Constance heeft ons team versterkt na jaren werkzaam te zijn geweest in het Gelre ziekenhuis in Zutphen.

Nadia heeft haar werk voorheen gecombineerd met spreekuren in Ziekenhuis Rijnstate en Bergman Clinics. Nu combineert ze haar baan bij ons team met het moederschap.

Nina begon bij ons als opticien in opleiding, inmiddels is zij gediplomeerd opticien en gestart met de hboopleiding Optometrie. Shane is vanuit het westen naar het oosten van Nederland verhuisd en volgt een dubbele opleiding tot optometrist en orthoptist.

Werken bij 

Van de Wetering Optiek & Optometrie is leidend in optometrische- en orthoptische oogzorg en daar wil jij graag deel van uitmaken!

Bekijk vacatures

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken