Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Komono

KOMONO is een brillenmerk van dromers en ontwerpers die toegewijd werken aan prachtige accessoires, waaronder KOMONO brillen en zonnebrillen. Dit Belgische merk komt sinds 2009 met verrassende ontwerpen met een retro-futuristische inslag. KOMONO kenmerkt zich door brillen van topkwaliteit te bieden, maar wel voor een betaalbare prijs. 

Komono brillen en zonnebrillen

De brillencollectie van KOMONO is erg geschikt voor de jonge, modebewuste man of vrouw. KOMONO voorziet de collectie brillen en zonnebrillen regelmatig van nieuwe ontwerpen, die gebaseerd zijn op de huidige samenleving. KOMONO houdt de ontwerpen toegankelijk en draagbaar, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat ieder design uniek is.

Bril van Komono kopen?

Kom gerust langs bij Van de Wetering Optiek & Optometrie in Duiven om de collectie van Komono uit te proberen. Met een bril of zonnebril van dit Belgische merk creëer je eenvoudig een moderne hedendaagse look. 

Shop nu

Bekijk meer merken...

Aenean lacinia nibh a ipsum commodo placerat. Praesent quis nulla vulputate, vestibulum elit a, condimentum est. Sed hendrerit purus vel nibh consequat
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken