Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Blogs

Een Duik in de Wereld van Contactlenzen: Comfortabel Dragen en Helder Zicht met Elien Janssen, Optometrist

Als optometrist en eigenaar van onze optiek en optometrie zaak, deel ik graag hoe wij ernaar streven om comfortabel dragen en helder zicht te bieden met contactlenzen. Met mijn jarenlange en uitgebreide ervaring in de contactlensindustrie begrijp ik de complexiteit van contactlenzen en het cruciale belang van comfortabel dragen.

Een Contactlens op Je Oog: Hoe Werkt Dat Eigenlijk?

Laten we beginnen met de basis van wat een contactlens over het algemeen zijn. Het is een uiterst dun, (wateropneembaar) materiaal dat rust op een dun laagje vocht, de traanfilm, die je oog omhult. Dit laagje vocht zorgt ervoor dat je ooglid soepel over je oog kan bewegen en je cornea (hoornvlies) vochtig blijft.

De Impact op Je Traanfilm en Cornea: Cruciaal Comfortabel Dragen

Wanneer je een contactlens draagt, komt deze direct in contact met de traanfilm. Als de lens niet goed past, kan dit wrijving en irritatie veroorzaken, zowel op de cornea als op de oogleden. Dit kan resulteren in diverse klachten, zoals droge ogen, wazig zien, rode ogen, tranende ogen, jeukende ogen, het constant voelen van de lens of de lenzen niet de hele dag kunnen dragen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat de lenzen perfect passen en minimaal effect hebben op jouw oog en traanfilm.

Mogelijke Oorzaken van Ongemak en Hoe We Het Oplossen:

1. Lens Passing: Een correcte passing is essentieel voor comfort. We nemen de tijd om ervoor te zorgen dat de lenzen perfect zitten.

2. Materiaal: Omdat elk oog uniek is, bieden we lenzen van verschillende materialen aan.

3. Vloeistof: De juiste vloeistof is cruciaal voor comfortabel dragen. We helpen je de beste combinatie te vinden die past bij jouw lenzen en jouw ogen.

4. Droge Ogen: Als je last hebt van droge ogen door het dragen van contactlenzen, gaan we samen op zoek naar de oorzaak en bieden we oplossingen aan. Soms ligt de oorzaak van droge ogen dieper dan de contactlens zelf. Dan behandelen we ook de onderliggende oorzaken van droge ogen (zie link naar), en indien nodig passen wij speciale lenzen voor droge ogen aan (zie link naar).

Hoe Wij Het Verschil Maken voor Jou:

Wij begrijpen dat elk oog uniek is. Daarom bieden we lenzen aan voor alle ogen en sterktes. Of je nu hoge sterktes, cilinders, leesondersteuning, of een combinatie daarvan nodig hebt, er is een unieke lens beschikbaar voor iedereen die graag lenzen wil dragen. We gaan graag met jou op zoek naar de lens die perfect bij jou past.

Dit is geen verkooppraatje, maar onze belofte: als jij graag lenzen wilt dragen, doen we er alles aan om dat comfortabel voor elkaar te krijgen.

Vind Ons, Waar Dan Ook in de Regio en Daarbuiten:

Mensen weten ons al te vinden in de regio rond Duiven, Westervoort, Zevenaar en Arnhem. Dankzij onze expertise op het gebied van lenzen weten cliënten ons zelfs buiten ons directe werkgebied te bereiken en zijn bereid een stukje verder te rijden. We streven ernaar om het zo praktisch mogelijk te maken voor onze cliënten en bieden onder andere de service om de lenzen zonder extra kosten op te sturen. Of je nu uit de omgeving Duiven, Westervoort, Zevenaar, Arnhem of daarbuiten komt, en niet helemaal tevreden bent met je huidige lenzen, of denkt dat lenzen misschien niet geschikt voor je zijn, nodigen we je van harte uit.

Heb je vragen over het comfort van jouw lenzen of wil je graag een afspraak maken? Kom gerust langs voor een gesprek, en we zullen samen kijken hoe we jouw draagervaring kunnen verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Elien Janssen

Optometrist en Eigenaar van De Wetering Optiek en Optometrie

Contact

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en zoek je een leuke baan op een uitdagende werkplek? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je CV en motivatie naar: koen@vdwoptiek.nl onder vermelding van sollicitatie optometrist of sollicitatie contactlensspecialist.

Van de Wetering Optiek & Optometrie
Pastoriestraat 7
6921 BX Duiven
0316 - 26 89 09
info@vdwoptiek.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Laatste blogs...

Ontdek het laatste nieuws, de hipste brillentrends en onze acties.

Shop nu deze merken

Als je graag monturen of zonnebrillen wilt passen van deze mooie merken, maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij Van de Wetering Optiek & Optometrie in Duiven.
Shop nu

Merk naam

Shop
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken