Home

Opzoek naar een zonnebril op sterkte?

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

Myopie beheersing met brillenglazen

Kinderen brengen meer tijd achter schermen door, dat is zorgelijk. Weinig buitenlicht en veel dichtbij kijken kan op de langere termijn ernstige bijziendheid veroorzaken, ofwel hoge myopie. 

Als we niets doen, is hoge myopie in 2050 de belangrijkste oorzaak van blindheid en slechtziendheid in Nederland. Om de groei van het oog te stagneren bieden wij verschillende behandelingen aan waaronder speciale brillen glazen.

Myopie controle glas

MiYOSMART is een enkelvoudig brillenglas met op de voorzijde bijna 400 nagenoeg onzichtbare defocus segmentjes. Deze segmentjes zorgen voor een remming van de groei van het oog. Tussen de segmentjes en in het centrale deel van het brillenglas is de benodigde vertesterkte aanwezig voor scherp zicht.

Uit inmiddels driejarig wetenschappelijk onderzoek blijkt dat combineren van verschillende sterktes in het glas een effectieve methode is om toenemende bijziendheid af te remmen

Myopie beheersing

MiYOSMART

Deze brillenglazen zien er net zo uit als standaard enkelvoudige brillenglazen. Je ziet hier op de foto de behandel segmentjes in het glas. Maak je hier geen zorgen over, deze segmentjes zie je niet als jouw kindje zijn of haar bril draagt.

Het materiaal van de brillenglazen is licht, dun, schokbestendig en biedt UV-bescherming. Wennen aan de glazen is eenvoudig en ze kunnen de hele dag worden gedragen bij alle activiteiten

Myopie beheersing met lenzen

Pupillenplan

In het pupillen plan ontvangt je ‘pupil’ voor een vast maandbedrag ieder jaar een hippe nieuwe kinderbril, onbeperkte oogzorg door onze optometristen en orthoptiste en korting op kinder-contactlenzen en zonnebrillen. Tevens is de bril meteen verzekerd tegen schade, verlies en zelfs tegen tussentijdse sterktewisselingen. Hiermee is je ‘pupil’ altijd verzekerd van de beste oogzorg!

 

De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Ieder jaar een hippe nieuwe merk bril, Extra verzekerd tegen schade of sterktewijziging.
  • Professionele oogzorg door optometristen en orthoptiste.
  • Korting op kindercontactlenzen
  • Korting op kinderzonnebril op sterkte
  • Gespreid betalen: €17,50 per maand

Nieuw: pupillenplan met myopie beheersing glazen € 35,00 per maand

Vragen? contact ons!
Realisatie: Dunico & Van der Let & Partners. 2022. All rights reserved!

Zoeken..

[fibosearch]

Afspraak maken